// VANT DU LINKING PÅ BLOGGEN?

Nå som jeg har hatt linkinger en stund på bloggen bestemte jeg meg for å begynne å kåre to vinnere fra nå av. Det er så utrolig mange som melder seg på, og det er så mange flotte blogger at det er vanskelig å skulle velge bare én. Så fra nå av blir det to blogger som blir linket. Flere enn to blir for mye, ønsker jo at de som vinner skal få flere lesere. Blir det 5 blogger som vinner vil jo hele poenget med linking forsvinne spør du meg.

Det var to blogger som skillte seg ut i mengden. Jeg vurderer alltid både innhold, design, bildekvalitet og helhetsinntrykk.

 

HER ER UKENS BLOGGER:

 Karine Naess

Bak bloggen http://karinenaess.blogg.no/,

trykk HER for å besøke bloggen hennes. Karine skriver om mote, og er utrolig inspirerende. Hun tar fantastiske outfit bilder.

 

 

Linda Haukaas

Bak bloggen; http://lindahaukaas.blogg.no/

trykk HER for å besøke bloggen. Linda's blogg er en mote og fotoblogg. Hun skriver om alt ei jente kan drømme om å lese. Mote, skjønnhet og trender. Veldig inspirerende blogg, med masse flotte bilder.

 

 

Tusen takk til alle dere flotte lesere som meldte seg på, husk at det blir ny linkingrunde neste uke, så fortvil ikke om du ikke ble blandt vinnerne denne gangen.

Hva syns dere om bloggene?

 

 

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET?

 


Vil du bli linket på bloggen min? Jeg kjører en ny linkerunde og kårer to heldige vinnerr som vil bli linket. Velger ut vinnerene på Lørdag. Alt du må gjøre er:

 

1. Legg igjen Navn og bloggadresse i kommentarfeltet og fortelle meg hvorfor du skal vinne.

2. Like Facebook siden min HER

 OBS

De som ikke legger igjen navnet sitt og bare svarer med "ja" , "er med" eller ikke  har likt facebook siden vil ikke bli tatt med i vurderingen.

 

 

Ønsker alle sammen en fin dag

Signature Fonts

// BLE DU VINNEREN AV UKENS LINKING?

Hei kjære lesere,

Denne uken var det utrolig mange som meldte seg på linking konkurransen, og jeg har nå gått igjennom alle bloggene.

Det er med hånda på hjertet veldig vanskelig å kåre kun én vinnner blandt så mange fine blogger. Det sto imellom veldig mange blogger til slutt, så jeg har kåret ukens vinner av linking basert på helhetsinntrykk, design, innhold, og argumentet som alle kom med i kommentarfeltet.

Vinneren av ukens blogg ble:

Julianne Oseberg, trykk HER for å besøke bloggen.
Julianne er ei jente på 17 år fra Drammen som blogger om mote, outfits, foto og noe hverdag. Bloggen hennes er utrolig innbydende, og jeg er herved en fast leser. Hun har fantastiske bilder, masse fine og inspirerende outfit, og hvert innlegg fra Julianne er interessant. Blogger som kun blogger om hverdag gjør at det ikke er særlig spennende å lese, synes jeg.

 

Men når det er sagt, og som jeg sa tidligere var det utrolige mange andre bloggere som meldte seg på som også fortjener å bli linket. Håper alle forstår at ikke alle kan bli linket samtidig, da blir liksom hele poenget med linking borte. Hvis flere enn en person vinner en linking blir det ikke like effektivt for den som vinner. Håper at dere som har meldt dere på følger med på bloggen og melder dere på neste linkingrunde, kanske jeg velger ut to vinnere da. Tusen takk for alle som meldte seg på, har koset meg med å gå igennom bloggene deres, og har fått en del nye blogger jeg blir å følge framover, så takk.

 

Hva synes dere, skal jeg kåre 2 vinnere neste linkingrunde?

 

 

 

 

Signature Fonts
hits