// HVORFOR JEG BARE HAR FEIRET JUL 2 GANGER

Nå som det nærmer seg Jul har jeg naturligvis snakket med noen av dere lesere om julen, og lovet å skrive et innlegg om hvorfor jeg bare har feiret jul 2 ganger.
Jeg er alenebarn og har vokst opp med min mor, da jeg var to år valgte hun å bli medlem av en liten sekt eller hva man skal kalle det, sekten/trosretningen heter Jehovas Vitner, og de feirer ikke jul. På min mors side deler alle sammen den samme religionen. Siden ingen i min familie noen gang har feiret jul så har jeg ikke opplevd det i barndommen. Begynnte ikke å feire selv før jeg var voksen, og har feiret de to siste årene sammen med min kjære og hans familie. Har alltid hatt lyst til å oppleve å feire jul, og jeg er så takknemlig og glad for at jeg nå har noen å feire med og jeg ser virkelig fram til å feire jul med min egen familie, når jeg en gang i framtiden skulle få barn.

Det er i bunn og grunn derfor jeg ikke har det forholdet til jul som mange av dere andre har. Jeg kan tenke meg at å oppleve jul som barn er noe helt annet enn å oppleve det som voksen, og det bringer sikkert masse gode minner fram fra barndommen, tradisjoner osv. Den biten har ikke jeg, men jeg elsker julen, synes det er en magisk tid, og jeg GLEDER meg til julen i år. Har gitt min kjære en veldig enkel ønskeliste; Klær, Sko, eller Sminke. Skjokk!

 

 Bilde fra tidligere julebord med veninner

 

 

Hva har dere ønsket dere til Jul og hvem skal dere feire med?

 


Signature Fonts
hits