november 2012

29.11.2012

Hei Bloggen, endelig hjemme fra jobb. Har hatt lite tid til blogging i dag. Mesteparten av dagen går til jobb, trening og kvalitetstid med min kjære. Er fortsatt så ny med blogging at jeg ikke er vant til å dokumentere alt jeg gjør. Må bli flinkere til å ha med kamera over alt.

Er veldig glad i salater, og liker å eksperimentere med å kombinere ulike ting. Dagens salat er en biffsalat med marinerte oliven, provence poteter, hvitløk, sitron, champignon og ishavssalat. Namm!


 

Nå skal resten av kvelden tilbringes med min kjære, og foran pc :)

 

Signature Fonts

Oreo love

Oreokake in the making

 Bunnen består av knuste oreokjeks etterfulgt av en blanding av melis og philadelphia, for så å toppes med sjokolademousse og deretter krem med knuste oreokjeks til pynt. Namm, dette er min favorittkake, har du smakt Oreokake før? Hvis ikke...annbefaler jeg deg å holde deg unna. Når du først er frelst er det ingen vei tilbake! Hjemmelaget bringebærsaus med en anelse sitron ved siden av og du er i himmelen!

 

Endelig resultat

 

Helt vanlig tirsdag...

 

 

Nå skal kaken nytes med min kjære, blogges!

 

Signature Fonts

// INSPIRATION

                                                    Bildene er henter fra Weheartit.com

 

 

Signature Fonts

// LØRDAG


Har laget ovnsbakte tortillas til meg og min kjære


Smågodtet er på plass, jeg ELSKER smågodt.

Pleier min kjære som er syk med bronkitt


Min kjære, som nektet å bli avbildet. Måtte ta et smugbilde


Ansiktsmaske og hårkur, skikkelig kose-Lørdag. Skal snart kose oss med årets X-factor som vi har lastet ned. Er midt i sessongen nå, og det er så sykt spennende.

Annbefales virkelig!

 

Hva gjør dere i kveld?

Signature Fonts

NEW IN

Ørepynt fra Snow of Sweden

Neglakk fra Kicks, Massasjeole og tyttebærsåpe fra Alveland (økologiske produkter produsert i Nord-Norge. Klikk HER for å komme til nettbutikken. Dior lip maximizer fra Kicks i farge 001

Beauty box eyeshadows fra Artdeco

Du kan selv velge hvilke farger du vil ha i skrinet, evt bytte ut etterhvert. De har magnet i bunnen så de settes godt fast og det er enkelt å bytte ut.

Eyeshadow base fra Artdeco, påføres før øyenskygge og gjør at øyenskyggen ikke skjolder og holder seg på i uendelig mange timer.

Lavendel & Vanilje shea butter fra Afrikan Republic. Elsker shea butter, det er 100% naturlig og kommer fra shea planten i Ghana. Det er utrolig fuktighetsgivende og kan brukes i anskit og som bodylotion. Trykk HER for å komme til nettbutikken.


Neglakk fra Kicks i en søt og frisk lyse-rosa farge.

Signature Fonts

Outfit of the day

 Jakke fra Cubus, Genser fra Promod, Sko fra Din sko,  veske fra River Island (kjøpt på Asos), skinnvottene vet jeg ikke merke på. Ørepynt fra The outnet.

Signature Fonts

Bilder fra helga

Kjære bloggen,

endelig er jeg tilbake. Har savnet å blogge! Som noen av dere kanskje fikk med dere har katta tygd over pc kabelen så jeg har ikke hatt pc på en stund. Låner min kjære sin pc akkurat nå, skal ut å kjøpe ny med han senere. Tenkte å legge ut et bilde fra dagens avis, tatt i helga. Har solgt smykker for TineK design på Lørdag og Søndag. Gleder meg til å få få ordnet nettbutikk slik at smykkene blir mer tilgjengelig for alle i hele Norge. Tine er så utrolig flink å lage smykker, elsker smykkene hennes og har selv hamstret flere armbånd og halskjeder. Hun lager kun ett av hvert smykke så her er det først til mølla. Skal legge ut link når jeg har fått nettbutikken i orden. 

 Hva syns dere om smykkene?

Signature Fonts

Broken PC

Hei Bloggen,

beklager til mine faste lesere, det har blitt lite blogging de siste dagene. Katta har tygd ladderen til PC'n sønder og sunn så må kjøpe ny PC på Mandag så jeg får blogget. Har masse bilder fra helga å legge ut så stay tuned. Skal få blogget i morgen fra min kjære sin laptop så jeg kan oppdatere dere på hva jeg har gjort i helga.

Hva gjør dere i helga?

Signature Fonts

VOGUE top 100 COATS; Mine favoritterBelstaff, Alexander Mcqueen, Asos


Burberry, Giles, Dorothy Perkins


Felipe Oliveira, Gloverall, Isabel Marant


Marc Jacobs, Reiss, Zara

 

For å finne ut hvilke nettbutikker som selger kåpene gå til Vogue's nettside HER

Signature Fonts

Sleeping beauty
Hei kjære lesere,

Har prestert å sove helt til kl 12.30 i dag, enda jeg la meg tidlig i går. Er enda litt gåen etter helga, var på selvutviklingskurs hos Avatar hele helga, Lørdagen varte kurset i 10 timer så var godt å få sovet ut i dag. I går var jeg å prøvejobbet for den nye Only butikken som skal åpne i Tromsø på Jekta storsenter Torsdag. Det kommer til å bli en helt rå butikk, de har utrolig kule klær. Mye edgy, noe jeg elsker. Krysset fingrene for at jeg får jobben, selv om jeg sikkert blir å bruke halve lønna på klær. I dag skal jeg ta det helt med ro og nyte en fridag.

Hva gjør dere i dag?

Signature Fonts

DAGENS FOTO

 

 Bildene er av min gode venninne fra London. Er hun ikke nydelig?

Signature Fonts

TreasuresGod morgen alle sammen,

Tenkte å legge ut bilder av mine favorittplagg, her er det første bildet av mange.

Croptop fra ASOS

Signature Fonts

Hvorfor jeg holder meg unna sukker og andre kunstige søtningsmidler

Sukker betegner en gruppe krystallinske karbohydrater, det finnes tre ulike sukkertyper; Fruktose, rørsukker og melkesukker. Det vi definerer som sukker er rørsukker. Jeg refererer nå  til alle 3 sukkertypene og bruker betegnelsen "sukker" om alle de 3 forskjellige sukkertypene.

 

  • Det finnes ingen næring i sukker - Sukker er naturlig, men den prosesses sukkeret går igjennom for å bli til hvitt raffinert sukker gjør at alle næringsstoffene som finnes naturlig i sukkeret drepes, og du får dermed ingen næring. Det du får er karbohydrater, og mindre plass til mat med næringsstoffer, vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Også brunt sukker går igjennom den samme prosessen, den eneste forskjellen er at den tilsettes molassen for å få farge og smak.
  • Sukker er dårlig for tennene - forårsaker tannråte
  • Sukker tømmer hjernen for vitamin B1 - Mangel på B1 gjør at du blir mer aggressiv, i tilegg er sukker forbunet med en rekke andre psykiatriske tilstander som hyperaktivitet, depresjon og angst.
  • Sukker er avhengighetsdannende - Jo mer sukker du spiser, jo mer søthunger får du

 

 

Hva med andre søtningsmiddel og annen kunstig søtning ?

  • Sukkeralkoholer ; Kunstige søtningsmidler som Xylitol, Glycerol, Malitol, og Sorbitol - Blir omdannet til sukker i leveren, stopper opp vekttap for de som prøver å gå ned i vekt og disse sukkeralkoholene nedbrytes av bakterier nede i tykktarmen noe som fører til oppblåsthet og luft i magen.
  • Agave sirup - Markedsføres som et naturlig søtningsmiddel, men er laget av 80% fruktose noe som er MER skadelig for leveren enn hvitt raffinert sukker, i tilegg er den laget via en rekke kjemiske prosesser og er langt i fra naturlig. Agave sirup forårsaker bukspyttkjertelen å produsere mer insulin, noe som kan øke risikoen for diabetes type 2. Den agave siruper som er på markedet i dag er kamufler som naturlig kun fordi forbrukere nå har fått mer fokus på helse og kosthold, men ikke la dere lure. Den RÅ agave varianten er den beste og inneholder kun 50% fruktose, hold deg til denne om du absolutt må bruke agave.
  • Honning - Inneholder 53% fruktose, men den rå varianten har helsefremmende effekter hvis den konsumeres moderat. Den rå varianten inneholder like mye antioksidanter som spinat.
  • Aspartam (Finnes i Cola Zero, Pepsi Max, og andre lettbruser) - Aspartam er den VÆRSTE varianten av kunstige søtningsmidler - Øker risikoen for kreft. Andre bivirkninger er hodepine, magesår, overdreve vannlating, nedsatt syn eller blindhet, irreversibel hjerneskade, hyperaktivitet, aggresjon, tynning av hår, kvalme, høyt blodtrykk osv. Alle grunnene kan du selv lese HER, og en av mange artikkler om kreft kan du lese HER

 

 

Hva kan man erstatte sukker og annen kunstig søtning med da?

  • Stevia - Stevia er 100% naturlig og er utvunnet fra planten Stevia rebaudiana bertoni fra Paraguy. Det er gjort forskning på Stevia og eventuelle bivirkninger men det er hittil ikke funnet noen.
  • Sukrin - Sukrin er et 100% naturlig produkt. MEN det er basert på sukkeralkoholet Erythritol og bør derfor ikke inntas i store mengder da det kan føre til oppblåsthet og mye luft i magen.

Både Stevia og Sukrin er ikke skadelig for tennene, og inneholder 0 kaolerier, og er framstillt naturlig. Både Stevia og Sukrin finnes på helsekost butikker. Håper at ingen blir skremmt av dette innlegget, sukker er ikke farlig i SMÅ mengder, det er når det inntas i STORE mengder at det er farlig og oppfattes som gift for kroppen. Når det er sagt vil jeg si at dere må huske å være obs på hvor mye av ferdigproduktene som inneholder sukker, b.l.a suppeposer, ketchup, halvfabrikata og mye andre ferdigprodukter.

Vil oppfordre alle til å bruke Stevia som er det aller sunneste alternativet på markedet i dag. Om du er avhengig av Cola Zero eller andre lettbruser vil jeg faktisk heller annbefale deg å kutte ned på inntaket av brus til 1 gang i uken og heller drikke vanlig Cola, da Aspartam er betraktelig mer helseskadelig enn hvitt raffinert sukker.

Signature Fonts

Dagens "I WANT" : Spikes


Har fått helt dilla på spikes, er dere like glade i denne trenden som meg? Liker deg spesielt godt når det mikses med en romantisk og søt klesstil for så å gjøre det edgy i kombinasjon med spikes.

Signature Fonts

Best dressed of the week

 

 Miranda Kerr: Skinnshorts, dongeriskjorte, grå jakke, Isabel marant boots, og Givenchy veske.

 
  Doutzen Kroes: Skinnjakke, sort bluse, skinnyjeans og kilehæler.

 

Begge anntrekkene er kåret til "Best dressed of the week" av Vogue. Personlig synes jeg Miranda Kerr har gjort seg velfortjent til den nominasjonen. Synes antrekket til Doutzen Kroes er litt for kjedelig og ensfarget.

 

Hva synes dere?

Signature Fonts

Dagens foto 

Signature Fonts

Outfit

Good morning cutiesOutfit of the day ; Topp fra Nelly og leggings fra Asos

 Beklager dårlig kvalitet på bilder, bildene er tatt på selvutløser hos en veninne i fulle farta.

 

Signature Fonts

Ukens Wishlist

 

 

Alt er fra Asos, trykk her for å komme til nettbutikkenSignature Fonts

Dagens sitatLove is a state of Being. Your love is not outside; it is deep within you. You can never lose it, and it cannot leave you

 

Signature Fonts

Inspirasjonstekst; Å være glad i seg selv

 
Jeg har lyst til å dele en tekst med dere som jeg skrev for ca. et år siden.Teksten er et svar på min definisjon av å være glad i seg selv. Jeg brenner veldig for å inspirere andre til å bli sin egen beste venn.I en undersøkelse ble det bevist at om du ber noen om å skrive på en lapp de tre viktigste personene i sitt liv, vil 99% skrive ned familiemedlemmer eller venner. Ingen nevner seg selv?!Jeg vil at du skal innse at DU er den viktigste personen i ditt liv. Å være glad i seg selv er:

 


Å vite at du er unik;

I stedetfor å sammenligne deg selv med andre,husk på at hver og en av oss er unik, inkludert deg selv.Det finnes kun enutgave av akkurat deg.Det er ingen grunn til å sammenligne deg selv med andre, verken venner, familie,kollege reller andre kjennte/ukjennte. Å sammenligne seg selv med andre er som å sammenligne snøkrystaller, du vil aldri finne en make.

En fin måte å se på det er å se for seg at alle mennesker er en del av et stort puslespill. Ingen av brikkene er like, alle har forskjellig form eller farge. Ingen av de andre brikkene i puslespillet kan ta plassen til brikken oppe i høyre hjørne. Tre av brikkene i midten prøver febrilsk å passe inn i høyre hjørne men uten hell. Brikkene blir fra seg fordi de så gjerne vil stå dær. De glemte av at de har sin egen plass, og at alle brikkene må til for å gjøre puslespillet komplett. Vi har alle vår plass i vennegjengen, familien og verden. Det er ingen grunn til å kjempe om plassen.

Se for deg at en jente ved navn Lisa har en besteveninne som heter Anne.Lisa sammenligner seg selv med Anne i gymtimene og blir kjempe lei seg da hun ser at hennes veninne Anne er mye bedre enn henne i fotball. Anne igjen, sammenligner seg selv med Lisa og får dårlig selvtillit fordi Lisa er så utrolig mye bedre enn henne i Dans. Poenget er at vi er alle gode i noe, alle har et talent. Men vi får aldri gleden av det talentet hvis vi konstant fokuserer på det vi er dårlige i, isteden for å utvikle det naturlige talentet vi har fått. Ingen er god i ALT.

Å sette grenser

Hvis du er glad i deg selv setter du også grenser for deg selv, og å tørre å si "Nei".Jeg har eget utrykk for dette, jeg kaller det å være en "Positivt egoist". Hvis du ikke kan hjelpe deg selv, hvordan kan du da hjelpe andre?

Det er så mange av oss som har vanskelig for å sette oss selv først.En venn trenger noen å snakke med, en annen venn trenger også hjelp, i tilegg trenger et familiemedlem også din hjelp.Du har egentlig alt for mye å gjøre selv, og har ikke tid. Men gang på gang stiller du opp med et smil som den barmhjertige samaritanen du er.

Og sånn fortsetter du helt til du bokstavelig talt har glemt helt av deg selv og dine egne behov. Jeg ville ikke at noen skal missforstå budskapet mitt å tro at jeg oppfordrer folk til å være en egoist.Men hva er egentlig definisjonen på en egoist? I dagligtale brukes begrepet egoist som et synonym med hensynsløs og irrasjonel adferd.Oppfordrer på ingen måte noen til å oppføre seg hensynsløst ovenfor andre. Det er derfor jeg liker begrepet positiv egoist.Og med det så mener jeg å leve først og fremst for seg selv, ikke for andre.Jeg mener at man aldri vil få det bra med seg selv hvis man neglisjerer sine egne behov for å hjelpe andre konstant.

Mener selvsagt at man skal stille oppforandre, det er en utrolig fin ting å hjelpe andre mennesker, så mye som man kan og så mye man har kapasitet til.Men det går en grense, og det handler om å ikke gå over den grensen.


Oppfordrer deg til å tørre å si nei når du føler at du egentlig ikke har tid og energi til andre. Å tørre å si nei en gang iblandt vil styrke deg og ditt forhold til deg selv. Og det er jo så mye bedre å hjelpe andre når du virkelig har lyst til det, i motsetning til å hjelpe noen bare fordi du ikke tørr å si nei fordi du er redd for deres reaksjon. En sann venn vil ta et nei for et nei. Når du begynner å tørre å si nei vil du ofte oppdage hvem dine virkelige venner er, noe som jeg ser på som et stort pluss.

 Å sette av tid til å gjøre noe du elsker

Tillat deg selv å sette av tid tilå gjøre noe du oppriktig elsker å gjøre. Alle har forskjellige aktiviteter som gir de glede og overskudd. For noen er det trening, for andre er det å danse, være kreativ osv.

Det er ingenting som er bedre enn å drive med aktiviteter som gjør at du glemmer tid og sted, og forsvinner i din egne lille verden. Jeg tror at mennesker som gjør ting de elsker er mye lykkeligere enn de menneskene som gjør ting de "burde" eller "må" framfor å gjøre det de egentlig vil. Når man bare gjør det man må og bør så lever man ikke lenger i nåtiden men konstant i framtiden og det som skjer i morgen. Glem i morgen og nyt dagen i dag. Lev!

 


Ta dine egne valg

 Hvis du er glad i deg selv så tar du dine egne avgjørelser, valg og beslutninger, basert på hva DU vili motsetning til å ta valg basert på andres ønsker og drømmer for deg. Lytt til dine egne ønsker å ta valgene i ditt liv basert på det netopp du har lyst tilå gjøre.

Jeg vet at det kan være veldig vanskelig å ta sine egne valg, spesielt når det kommer til forventninger fra familie og foreldre som vi ikke vil skuffe. Foreldre som er overengasjerte i å bestemme over barnas valg i livet har narcisisstiske trekk og ser ikke på barnet som en et eget individ, men som en forlengelse av seg selv. Det barna deres gjør handler om deres status. Din lykke spiller ingen rolle. Andre foreldre gjorde ikke det de egentlige ville ogprøver derfor å overtale barna deres til å gjøre det de alltid ønsket å gjøre for åfå tilfredstillt et eget behov.Foreldre som elsker sine barn helhjertet vil bli lykkelige av å se sitt barn gjøre det de har lyst til.


Ta dine egne valg, gjør det du har lyst til. I værste fall ender du opp som den typen foreldre som presser barna dine til å gjøre det du egentlig ville da du var ung. Følg dine drømmer!

 


Ta ansvar for dine egne følelser og rekasjoner

Ta ansvar for dine egne følelser og reaksjoner isteden for å skylde på andre.Vi gjør det alle sammen..vi bærer på en stor gammel ryggsekk av følelser, jo lengre du går rundt med denne ryggsekken jo tyngre blir den.

Å ta ansvar for egne følelser kan være veldig vanskelig, spesielt hvis vi har opplevd noe grusomt eller traumatisk. Du kan aldrie ndre hendelsen eller slette vonde minner, men du kan endre følelsene relatert til minne/hendelsen.


Mange kan slite med sinne og oppleve å være lett irritabel for grunner man selv ikke vet. Andre ganger vet vi hvorfor vi opplever negative følelser og kan relatere de til en tidligere hendelse, og noen ganger aner vi ikke hvorfor følelsene oppsto. Det er ikke det viktigste, det spiller ingen rolle hvordan de oppstå, da gir vi fortiden oppmerksomhet. Det viktigste arbeidet i forhold til følelser skjer i nåtiden, og med å akseptere det vi føler. Veldig mange mennesker fortrenger det de føler fordi de tror at det er dumt å desstruktivt å føle slike negative følelser. Det som er enda mer destruktivt er å fortrenge de, det eneste som skjer da er at de dukker opp igjen og igjen helt til vi har akseptert de.

Jeg trorv eldig mange er redde for å akseptere følelser fordi de tror at da slipper de disse følelsene til og må føle på de i evig tid. Men når vi aksepterer følelser så vil de etterhvert bli lettere og lettere for så å forsvinne, avhengig av hvor intenst du jobber med følelsene og hvor mye du tillater deg selv å føle. Hvis du føler for å brøle, gråte, være sint, så gjør det. Få det ut, du vil garantert føle deg mye lettere etterpå.


Den eneste fellen her kan være å gå inn i en offer rolle og sitte å synes synd på seg selv. Det er helt greit å synes synd på seg selv, alle følelser må bli akseptert. Men det er ikke særlig konstruktivt å synes synd på seg selv i flere tiår. Hvis noen ønsker mer info om hvordan de kan jobbe med å komme ut av en offer rolle så kan jeg skrive mer om det. Og jeg oppfordrer deg absolutt til å oppsøke en profesjonell hvis du har opplevd noe traumatisk.


 


Affirmasjoner

Å elske seg selv er å gi seg selv positive affirmasjoner daglig. Hva er en affirmasjon? En affirmasjon er et verktøy vi kan bruke for å endre vår mentale holdning. Hver og en av tankene du har om deg selv er en affirmasjon.

La oss si at du ser deg selv i speilet på badet, og tenker for deg selv  "Jeg ser grusom ut". Dette er et eksempel på en affirmasjon, bare at denne affirmasjonen er negativ. Om du tenker "Jeg ser fantastisk ut", så er dette et eksempel på en positiv affirmasjon. Hva om du leser dette og tenker "Men jeg er jo stygg, skal jeg lyge til meg selv?". Da vil jeg si at det er ikke nødvendigvis et faktum at du ser stygg ut, men fordi du har gitt deg selv denne negative affirmasjonen dag etter dag så har du gjort det til din virkelighet, du har bekreftet det så mye til deg selv at du til slutt tror på det.

Jeg har en veninne som er utrolig vakker, alle gir henne komplimenter for hennes utseende. Men selv så gråter hun når hun ser seg i speilet og affirmerer til seg selv hvor stygg hun er. Det er ikke virkeligheten, men for henne så er det det. Hun har skapt seg en egen virkelighet og ser ikke virkeligheten slik den egentlig er. Å starte med å affirmere positive bekreftelser til deg selv vil hjelpe deg til å få tilbake selvtilliten igjen og se det som andre ser når du ser deg i speilet. Kan også skrive mer om dette tema hvis noen ønsker det.

Aksepter deg selv

Hvis du virkelig vil være glad i deg selv så må du akseptere deg selv,hele deg. Hver eneste sideav deg selv som du missliker eller prøver å skjule fra verden.Jeg hører så ofter utrykket "ingen er perfekt". I følge hvem? Og hva er det å være perfekt? Hvordan kan vi alle måles og evalueres av en felles standard for hva det er å være perfekt når vi alle er ulike? Det er idioti spør du meg. Vi er alle perfekt!

Alle dømmer seg selv, og alle dømmer andre. Og det er hær problemet ligger. Vi er så redde for å bli dømmt at vi ikke tørr å være oss selv slik som vi er. Hva gjør det egentlig om andre dømmer deg? Den største friheten som finnes er å akseptere seg selv slik som du er. Om du virkelig aksepterer og lærer å bli glad i deg selv slik du er så vil du ikke bry deg om at andre dømmer deg, og det kaller iallefall jeg frihet. Tenk så mye unødige bekymringer og tanker vi bruker på å tenke over hva andre syns om oss.

Men den største fienden når det gjelder å dømme er oss selv. Vi dømmer oss selv. Når vi lærer oss selv å akseptere oss selv og ikke lenger dømmer oss selv så vil vi ikke bekymre oss over hva andre tenker om oss. Hvordan kan du stoppe å dømme deg selv? Vær ekstra bevisst på dine tanker, og ta deg selv i øyeblikket hver gang du observerer negative tanker rettet mot deg selv. Spør deg selv hvorfor du dømmer deg selv og hvorfor du tenker så negativt om deg selv. En annen metode er å legge merke til hva vi dømmer andre for. Ofte vil vi få oss en aha opplevelse. Neste gang du dømmer noen, spør deg selv hva du dømmer de for? Du vil fort oppdage at det du dømmer andre for egentlig er en del av deg selv og noe du dømmer deg selv for. Mange vil kanskje være veldig uenig hær, men prøv å vær ærlig med deg selv så tror jeg vil du vil oppdage at det du faktisk dømmer andre for er aspekter av deg selv som du ikke har akseptert hos deg selv.

Noen blir kanskje provosert av å lese det jeg netopp og mene at det er umulig å ikke dømme enkelte. F.eks hvordan kan man la vær å dømme en innbrudstyv? Hvis man dømmer en innbrudstyv dømmer man jo egentlig ikke personen, men handlingen. Men selv det er rart spør du meg. Hvordan kan man dømme andres handlinger når man ikke er i den personens sko? Vi aner jo ikke hva de har opplevd eller hvorfor de handler som de gjør. Synes det blir feil å kategorisere noen som "ond" uten å vite mer om personens bakgrunn. De som kategorisere som ond er i mange tilfeller psykisk syke eller har opplevd noe ekstremt grusomt i barndommen som gjør at de har stengt av følelsesregisteret sitt og dermed ikke føler det samme som oss andre. De er jo syke, hvordan kan man dømme det? Isåfall burde man heller dømme systemet som ikke fanger opp og gir disse menneskene hjelp.Omgi deg selv med positive mennesker

Kutt kontakten med mennesker som er negativ og utmattende. Noen mennesker har bare ingenting positivt å komme med og klarer ikke å komme ut av sin desstruktive og negative bobble. Det er helt greit, det er deres valg. Men det vil ikke gi deg noe som helst å omgås slike mennesker, det vil kun gjøre deg sliten og trøtt. Spesielt folk som alltid kommer til deg for å få hjelp, og kommer tilbake ti ganger med samme problem. Disse menneskene vil ikke ha hjelp, de vil klage og suttre, de vil ha det fælt. Ikke la deg selv bli dratt ned av disse menneskene. Snakker selvfølgelig ikke om de som har en dårllig dag i blandt, det har vi alle. Jeg snakker om de menneskene som har en dårlig dag HVER dag. Kutt de ut av livet ditt og tilbring heller tid sammen med de som tilfører positive opplevelser inn i din hverdag.

Dette er overhode ikke noen oppskrift på noen slags måte, det som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Men jeg håper at dere fikk inspirasjon eller at noe av det jeg skrev kan hjelpe noen av dere.

Om dere ønsker at jeg skal skrive mer om slike tema, eller et spesifikt tema så si ifra.

 

Hva tenker dere ?

dw12dt

Signature Fonts

Nothing tastes like Sunday morning

God morgen cuties!

Starter dagen med litt jobb. Skal til ei veninne for å hente smykker som skal legges ut i nettbutikken, når jeg har fått tatt de med hjem for å fotografere de. Skal legge ut bilde av smykkene til uka, og siden til nettbutikken når jeg er ferdig å jobbe med den ( det prosjektet er enda under konstruksjon ).Legger ut dagens bilde så lenge.

 
Hva gjør dere i dag??


Blogges senere

 

 

 

Signature Fonts

Mitt favoritt reisemål : Sør-Frankrike

Sitter inne i kveld med dyna godt pakka rundt meg for å holde varmen. Drømmer meg tilbake til sol og varme og ser på feriebilder fra i sommer. En av mine favorittsteder å reise til er Nice, har vært dær hver sommer siden 2004, har også bodd dær et par måneder i 2008 for å gå på språkskole. Etter mye reising snakker jeg nå flytende fransk. Er så heldig å ha nær familie boende dær nede i tilegg, så kommer nok til å tilbringe mange ferier i den vakkre Middelhavsbyen Nice. Her er noen nyere bilder:

 Meg og min veninne Natasha som bor i Nice

 


Strandliv

 


En gang da jeg var brun..

 


Meg og en venn fra Paris

 

 

 

Partytime, lærte franskmennene å vorse

 


Strandpromenaden

 


Meg og en god familievenn

 

 

 

Har noen av dere vært i Nice? Har dere også noen favoritt destinasjoner?


dw12dt

Signature Fonts

Makeup favoritter

Deler mine favoritt produkter innen makeup med mine kjære lesere. Har prøvd ut en god del ulike produkter oppgjennom tidene, men disse hær godbitene kunne jeg ikke vært foruten.

         HUD&BRYN : Foundation - Dior Forever, I.D bare minerals foundation. Pudder - Clinique Stay matte pouder & Mac's Select Sheer Losse pouder. Bronzer - Terracota Bronzer, Revlon - Beautiful Brows styling kit

 

 

ØYNE : Eyelinere - The body shop, Lancome Le stylo waterproof & h&m wetliner, Mascara - Maxfactor False lash effect, Highlighter - Loreal - Touche Magique Eyeshadow base/primer : Toofaced - Shadow Insurance

 BLUSH : Estee Lauder -  Signature nr. 1, Bobbi Brown - Bronze Shimmer brick, Nars - Angelika

 

 


FINISHING POWDERGuerlain - Meteorites pearls

 

 

KOSTER : Foundation - Nilens jord synthetic line, Pudder  og Bronzer - Sephora

 

 LEPPER (Øverst f.v) 1. Clarins - Rouge Prodige nr 122 Nude, 2. MAC Glaze - Pervette, 3. MAC Frost -Bronzilla, 4. Makeup store - Pretty baby matte, 5. Calvin Klein - Truffle lipgloss, 6. MAC - cream tribalist, 7. MAC Frost - Heroine, 8. Dior - Lip maximizer nr. 02

 

 

Har dere noen av de samme favorittene?

 

 

Signature Fonts

Endelig Lørdag

hight=410Da var det endelig Lørdag, jeg våkna opp litt små forkjølet så har ikke vært utfor døren i dag. Har planer om å kose meg hjemme med min kjære i kveld. Lage taco, se på den nye episoden av Grimm som kom ut i natt og selvfølgelig blogge. Har blitt helt hekta på bloggen, drømmte til og med om blogging. Da snakker vi obsession.

 

Hva slags planer for kvelden har dere kjære lesere?

Signature Fonts

Mitt skattekammer

Rommet mitt er min magiske hule, og mitt skattekammer. Jeg er en person som blir veldig lett påvirket av omgivelsene. Hvis jeg ikke føler meg komfortabel med omgivelsene får jeg ingen inspirasjon, glede eller nye ideer. Rommet mitt har ingen spesiell stil, det er bare sammensatt av masse forskjellige stiler, farger, og ting som jeg elsker. Noe av det som inspirerer meg mest er fargene, og ting som har en historie som den gammle kofferten fra 1910 på øverste bilde til høyre.


                                                          


Hva inspirerer dere?
Signature Fonts

Dress to impressMed festsessongen rett rundt hjørnet bør man virkelig tenke på å gå i anskaffelse av årets festantrekk. Hvis du enda ikke har gått i anskaffelse av drømmekjolen anbefaler jeg deg å ta en titt på siden til Hotmiamistyles  HER.

 Denne kjolen kjøpte jeg i fjor på Hotmiamistyles, er veldig fornøyd med den. Kjolen i seg selv veier sikkert 1/2 kilo, den er laget av viskose, nylon og spandex. Denne kombinasjonen gjør at kjolen sitter på som støpt. Det er kun de dyreste kjolene deres som er produsert av disse 3 stoffene. De til en billigere penge har ikke samme kvalitet, men er selvfølgelig fine de også.

 

Kjendisene elsker Hotmiamistyles:J.lo - Fluorescent Green Low Back 3/4 Sleeveless dress finner du HER

Kim Kardashian - Tangerine Racer-back Bandage Dress finner du  HER

Megan Fox - Black Mesh Sleeveless Luxe dress finner du HER

Britney Spears - Black Cut-Out-Off-The-Shoulder Bandage dress finner du HER

 

 

Signature Fonts

Dyremishandling"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated." - Mahatma Gandhi


Vil skrive et innlegg som kanskje ikke faller i smak hos alle Canada goose og Parajumpers elskere. Men for meg er det viktig å spre denne informasjon for å øke bevisstheten rundt dette tema.

Ja, vi mennesker dreper dyr, og det har vi gjort fra tidenes morgen. Vi dreper de for mat, for skinn/pels, bein osv. Listen er lang. Ønsker egentlig å leve i en verden hvor det ikke er nødvendig å avlive dyr. Vi mennesker har en tendens til å se på oss selv som jordens eneste arvinger, noen ganger glemmer vi at dyrene også er det på lik linje med oss. Hvorfor skal våre liv være mer verdt enn deres? Vi hadde ikke overlevd uten dyrene, hadde man f.eks utryddet hvithaien ville det ikke blitt produsert nok Oksygen til at vi kunne overleve. Hva hadde skjedd om menneskene ble utryddet?

Men tilbake til poenget, når dyr blir avlivet på en forsvarlig måte så er det helt greit. Dessverre skjer det ikke på en forsvarlig måte i mange steder av verden, her i Norge har vi lover å regler som verner om dyr og måtene jakt/avlivning skal foregå på. I Usa, Canada og Russland bruker de metoder som er strengt forbudt i Norge. De legger ut fotsakser så dyret blir fanget og noen ganger blir liggende i flere timer å pines før noen kommer for så å slå de ihjel med en klubbe i hode. Andre ville dyr blir ofte også fanget av disse fellene.

Jeg vemmes rett og slett av tanken på at dyret pines ufrivillig. Dyret kan jo ikke akkurat si ifra eller forsvare seg. Synes det er grusomt at de lider bare fordi vi vill ha pelsen deres. Tenk om det fantes en rase som var større en menneskene som hadde fanget oss i bur for å peele av huden vår? Synes helt ærlig at vi ikke trenger å fråtse, vi trenger ikke avlive mer enn nødvendig. Og det hele skjer bare for en pelskrage til ei jakke?

Dømmer på ingen måte noen med Canada goose eller andre pelsjakker. Alle har forskjellige meninger, og folk må få låv til å handle etter det de føler er riktig. For meg blir det derimot helt feil, har bare ikke samvittighet til å støtte en slik industri, vil ikke at de skal tjene penger. Jeg ønsker at de skal gå konkurs, eller tvinges til å bruke falsk pels. Den eneste måten det kan skje på er å spre dette til de som ikke allerede er klar over det, og å boikotte produktene deres.

Vil du støtte en slik industri ?


 Følg Dyrevernallisansen på facebook HER. Følg Project Coyote HER

 

Signature Fonts

Dagens outfitKåpe fra Zara, bukse fra American appearel, Silkebluse er vintage, sko fra Acne, og skjerf fra Polen

 
Signature Fonts
hits