oktober 2012

Oh happy day!
Bilde for dagen, har ingen outfit bilde siden jeg har valgt å holde meg inne for dagen og er ikledd varme ullklær for å holde varmen. Er så sinnsykt kaldt i Tromsø for tia, og jeg er ikke akkurat begeistret for kulde. Liker vinter, skulle bare ønske at den ikke varte såå lenge, og at den var litt mildere. Det føles faktisk som om å gå rett ut i en fryseboks når man går ut døra. Når du endelig kommer deg inn igjen føler du verken tær eller fingre.

Netopp derfor har jeg valgt å drømme meg bort til varmere steder i dag, har sett litt på universiteter i California. Hadde ikke gjort meg noe å tilbringe et par år i California for å studere. Har alltid hatt lyst å studere utenlands, og solfyllte Cali er jo en drøm i motsetning til fryseboksen jeg befinner meg i nå. I tilegg til at jeg får tilbgragt mer tid med mine to brødre som bor rett utenfor San Francisco. Elsker rett og slett California, ble helt forelsket etter min første tur i 2010. Har noen av dere vært i California?

Skal en del papirarbeid og søknader til for å komme seg inn i USA, og søkere annbefales å starte prosessen ett år i forveien. Så jeg må vel bare sette i gang å søke da, har bare ikke funnet helt ut hva jeg skal søke på eller evt. hvilken skole. Noe blir det iallefall, må i det minste prøve å søke. Får man avslag så får man avslag, men da har jeg i allefall prøvd. Hva har dere gjort i dag?

Meg og brødrene mine første gang jeg var i San Francisco i 2010.

 

Foresten veldig lei av den headeren min, vurderer sterkt å bruke det øverste bilde i dette innlegget. Hva synes dere?

Blogges i morgen cuties ♥

 

 

 

 

Signature Fonts

Nattmat

  


kveldsmaten i dag er en god og sunn grønnsakssmoothie. Inneholder en halv agurk agurk, 5-6 selleristenger, 1/2 dl eplejuice og ca 1 tsj raspet ingefærrot. Lager mye grønnsaksmoothier for tiden, når man først har begynnt får man ikke nok. Smaker overaskende godt, var veldig skeptisk første gang jeg ble introdusert for en grønn smoothie. Men ble positivt overassket da jeg hadde motet meg opp til å smake. Ikke bare smaker det godt, men inntak av grønnsaker har helsefremmende effekter for helse og kropp som vi aldri kan få for mye av. Jeg lager meg grønnsaktsmootie fordi jeg synes det er mettende uten at man føler seg tung, jeg føler at jeg får mer energi og fordi jeg er opptatt av at kroppen skal få riktig og nok næring.

 

Signature Fonts

Winter wonderland

Bilder jeg tok etter at jeg kom hjem fra en kveldstur med ei veninne.

Signature Fonts

Wishlist!Sko fra Dolce Vita, finnes HER, genser fra Acne  og sko fra Uggs Australia finnes HER.

Signature Fonts

Lace is my new BFF

Har blitt forelsket i denne blonde toppen, kjøpte den på ferie i Nice for to år siden,også har den bare blitt hengende i skapet. Glemte rett og slett av at jeg hadde den. Nå har jeg den hengende fremst, er så utrolig glad i oversizede topper, kan bruke de på så mange forskjellige måter.

 

 

 

Signature Fonts

I heart it


Min egen lille lookbook for inspirasjon. Bildene er hentet fra Weheartit.com,

Signature Fonts

Sunday is funday!Våknet sent i dag, elsker å sove lenge på Søndager for så å stå opp å gjøre det som faller meg inn. I dag har jeg blitt liggende i senga å lese ferdig boken "Lori Lansnes- Reisen hjem". Annbefales på det sterkeste, jeg elsker bøker, men det skal mye til for at jeg leser ferdig en bok på 2-3 dager som var tilfellet med denne boken. Utrolig spennende og rørende bok, gleder meg til filmen kommer.

For meg betyr Søndag kjærestedag, så i kveld skal jeg og min kjære kose oss med god middag og tv-serier. Har blitt helt hekta på andre sessongen av Grimm!

Hva gjør dere i dag?

 

Signature Fonts

Aksept

Er det noe jeg virkelig brenner for så er det å bidra til og å inspirere andre til å skape et samfunn og en verden med større aksept for våre ulikheter, aksept uavhengig av farge, kjønn, status, utseende, religion og livssyn. Det som er nøkkelen til å oppnå dette er meg og deg, og hva vi lærer de kommende generasjonene, våre barn, yngre søsken eller evt. framtidige barn. Verden slik den er i dag er som den er, man kan klage og skylde på mye, men det vil ikke endre noe. Det eneste som kan endre noe er å ta ansvar for våre egne holdninger og hvordan vi velger å utrykke oss til andre.

Mange har kanskje vokst opp i hjem hvor mor eller far har lært oss opp til å ha ulike holdninger rettet mot forskjellige religiøse trosretninger, eller kanskje blitt påvirket av venners meninger. Det eneste som kan endre slike fordommer er at vi ikke lærer det videre. Et barn som blir født inn i denne verden har ingen fordommer for noe med mindre det læres opp til det av oss. Selvfølgelig forstår jeg at det kan være vanskelig å ikke ha fordommer, spesielt hvis man har opplevd noe selv som gjør at man har disse fordommene. Men må huske på at man ikke kan generalisere verken religion, kjønn, farge osv. Selvfølgelig finnes det mennesker som kan oppfattes som dårlige eller ondte mennesker, men slike mennesker finnes det jo innenfor hver religion, kultur og land.

Det blir så feil å dømme alle på bakgrunn av enkeltpersoners handlinger. Oppfordrer dere alle til å tenke over hvordan dere påvirker deres venner, søsken, familie, barn osv. Og det er så dumt å påvirke de som blir født inn i denne verden til å følge holdninger basert på våre erfaringer.

Hva tenker dere ?

 

Signature Fonts

Velkommen til bloggen!Har endelig fått laget meg en blogg, har tenkt på det så alt for lenge uten at det har skjedd noe.

Mitt navn er Amanda Theodorsen, kaller meg for Amanda Aicha fordi jeg skal endre navnet og få Aicha som mellomnavn. Siden jeg er halvt norsk og halvt algirsk vil jeg ha både et norskt og et algirsk navn.

Jeg har netopp begynnt i ny jobb, er ansvarlig for salg og kundeservice i bedriften til min veninne. Hun designer egne unike smykker som jeg har blitt en stor fan av. Hun lager kun en av hvert smykke slik at hvert smykke blir unikt. Kommer tilbake med bilder og linker til nettsiden hennes når den er i orden. Er jeg som er ansvarlig for å fikse opp nettsiden slik at man kan bestille online, så skal komme meg i gang med det i nærmeste framtid slik at dere får se.

Tenkte å skrive litt om meg selv i dette første innlegget slik at dere kan bli litt bedre kjennt med meg. Utenom jobb går mye av fritiden min til å være med min kjæreste, vi har nå vært sammen i 3 år, og driver for øyeblikket å ser etter leilighet. Ellers holder på med et eget skriveprosjekt som jeg kan fortelle mer om senere, tilbringer mye tid på å scoute etter klær osv. på nett, kjøper så og si alt av klær, sko, smykker osv på nett. Har hatt planer om å begynne å danse salsa og magedans leeenge, har bare ikke kommet så langt enda. Men har som mål å begynne på kurs i løpet av vinteren. Elsker å danse! Tilbringer og noe av tiden min på meditasjon, begynnte for ca 2 år siden og har meditert jevnlig siden.  Dro til Oslo forrige høst og gikk på selvutviklingskurs i to måneder og etter den opplevelsen ble jeg veldig interessert i selvutvikling, positiv tenking og mindfulnes. For de som ikke vet hva disse begrepene betyr handler det rett og slett om bevissthet, man lærer å observere seg selv, og å håndtere følelser, stress, frykt osv.

Driver og litt på med akryl maling, men er ikke akkurat noe stor talent, synes bare det er gøy og en fin måte å koble av på. Er også utrolig glad i å reise, har familie rundt om kring i mange deler av verden og reiser ofte for å beøske de i: Nord-Afrika, Nice i Frankrike og i California i USA. Har kun vært i Algerie og i California 1 gang. Reiste første gang å besøkte mine to yngre brødre på 17 og 19 i Calfornia i 2010, også reiste vi sammen til Algerie nå i Juni, det var min første tur til Algerie, og mitt første møte med min familie dær. Hvorfor er en lang historie som jeg kan fortelle en annen gang. Er heldig som har familie på så mange ulike steder i verden, men har mange andre reisemål jeg drømmer om å reise til.

Følte at det var en ganske fin oppmusering, nå har dere blitt litt bedre kjennt med meg. Har sikkert glemt noe, men det er bare å spørre om det er noe dere lurer på.

 

Love

Signature Fonts

Kontakt

 

 

For spørsmål til meg eller andre henvendelser angående bloggen kan jeg kontaktes på;

Amanda.theodorsen@hotmail.no

 

 

 

Signature Fonts

Om meg

                 

 

  • Mitt navn er Amanda Theodorsen
  • Født 06.07.1987
  • Bor i Tromsø
  • Er halvt Norsk og halvt Algerisk

 

  • Blogger om:
  • Hverdag, make-up, klær & mote, reiser, mat & kosthold, selvutvikling, meditasjon foto og evt. andre ting som opptar meg.

 

 

 

Signature Fonts
hits