februar 2013

// NOSTALGIA MOVIE NIGHT

 

 

 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med to av mine yndlingsfilmer "Stand by me" som finner sted på midten av 60-tallet. og "Now and Then" som finner sted på begynnelsen av 70-tallet. Begge filmene er basert på noveller skrevet av en av mine yndlingsforfattere; Stephen King. Begge filmene er spennende, og fulle av nostalgi som bringer tilbake barndomsminner.

 

Jeg har en greie for 50 og 60 tallet, elsker filmen som finner sted i disse tidsepokene. Elsker moten og klærne de gikk med, og at de faktisk ikke kunne komminsere via facebook eller sms. Skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å oppleve 1 dag på 50 tallet.

 

Trailerne til filmene kan dere se her:

Stand by me

 

 Now and then

 


Nå gleder jeg meg til å nyte resten av kvelden med disse to filmene. Ønsker alle en videre fin Søndagskveld.

 

 

Signature Fonts

// BILDER FRA HELGA

Min kjære lagde meg verdens beste spaghetti bolognese med parmesan og hvitløksbaguetter. Desserten derimot var et prosjekt for seg selv. Vaniljeis med daim midt på natta..som skal knuses uten å vekke halve huset. Gikk bra takket vare en handy pyntegjenstand jeg fant på rommet..Nå er det Søndag, og det er ingenting jeg elsker så mye som søndager.  Lar bildene snakke for seg selv :))

 

Hvordan var helga deres?

Signature Fonts

// VANT DU LINKING PÅ BLOGGEN?

Nå som jeg har hatt linkinger en stund på bloggen bestemte jeg meg for å begynne å kåre to vinnere fra nå av. Det er så utrolig mange som melder seg på, og det er så mange flotte blogger at det er vanskelig å skulle velge bare én. Så fra nå av blir det to blogger som blir linket. Flere enn to blir for mye, ønsker jo at de som vinner skal få flere lesere. Blir det 5 blogger som vinner vil jo hele poenget med linking forsvinne spør du meg.

Det var to blogger som skillte seg ut i mengden. Jeg vurderer alltid både innhold, design, bildekvalitet og helhetsinntrykk.

 

HER ER UKENS BLOGGER:

 Karine Naess

Bak bloggen http://karinenaess.blogg.no/,

trykk HER for å besøke bloggen hennes. Karine skriver om mote, og er utrolig inspirerende. Hun tar fantastiske outfit bilder.

 

 

Linda Haukaas

Bak bloggen; http://lindahaukaas.blogg.no/

trykk HER for å besøke bloggen. Linda's blogg er en mote og fotoblogg. Hun skriver om alt ei jente kan drømme om å lese. Mote, skjønnhet og trender. Veldig inspirerende blogg, med masse flotte bilder.

 

 

Tusen takk til alle dere flotte lesere som meldte seg på, husk at det blir ny linkingrunde neste uke, så fortvil ikke om du ikke ble blandt vinnerne denne gangen.

Hva syns dere om bloggene?

 

 

Signature Fonts
hits