januar 2013

// VIL DU BLI LINKET?

 


Vil du bli linket på bloggen min? Jeg kjører en ny linkerunde og kårer to heldige vinnerr som vil bli linket. Velger ut vinnerene på Lørdag. Alt du må gjøre er:

 

1. Legg igjen Navn og bloggadresse i kommentarfeltet og fortelle meg hvorfor du skal vinne.

2. Like Facebook siden min HER

 OBS

De som ikke legger igjen navnet sitt og bare svarer med "ja" , "er med" eller ikke  har likt facebook siden vil ikke bli tatt med i vurderingen.

 

 

Ønsker alle sammen en fin dag

Signature Fonts

// RUNWAYDREAMZ SHORTSER: HVORDAN ER DE PÅ? REWIEV MED BILDER

 

 Jeg bestillte nylig to shortser fra Runwaydreamz, shortsen "Dangers" og "611". Ved en feil fikk jeg tilsendt to Dangers, en i M og en i L. Noe jeg er glad for i ettertid så jeg fikk prøvd de for å se forskjell på størrelsene.  Vanligvis bruker jeg 36/38 i bukser, men det varierer veldig fra bukse til bukse, og på stoffet ( om det er stretch osv.)

Jeg valgte å beholde shortsen i L. Den i M passer men den var syltrang, syns det ser bedre ut at den ikke sitter så utrolig stramt på. Den i L gjør at den ikke blir helt stram i livet men den sitter jo fortsatt godt på, og om man vil kan man jo bruke et belte. Har lest på nett at det er mange som går for en større størrelse enn det de egentlig er pga at dette er vintage shortser som er noe mindre i størrelsen enn shortser produsert i dag. Vil annbefale dere alle å gå for et hakk større enn det dere vanligvis bruker. Det var veldig lite info om størrelser på nettsiden, så annbefaler heller å søke opp info fra bloggere osv for å være på den sikkre siden. For dere som lurer er det ikke noe stretch i denne da den er ekte dongeri.

 

 

Håper at informasjonen hjalp andre som ønsker seg denne. Prøvde selv å finne info fra blogger før jeg skulle kjøpe den, men fant svært lite.

Bare spør meg om det er noe mer dere lurer på.

 

 

Den er foresten blitt en av mine favorittplagg allerede, ELSKER den og kan ikke vente med å bruke den til sommeren. Gleder meg som et barn til 611 kommer i posten!

 

Noen andre som elsker runwaydreamz shortsene?

 

 

Signature Fonts

UKENS HOW TO WEAR: AZTEC PRINTS

how to wear: aztec shorts

 

 

Shine front tie top
495 NOK - HER

 

Jeffrey Campbell shoes
545 NOK - HER

 

Forever 21 lightweight backpack
155 NOK - HER

 

Tribal bracelets
430 NOK - HER

Pyramid Earrings

27 NOK - HER

 

Aztec shorts
940 NOK - HER

 

Jeg elsker Aztec prints, ønsker meg den shortsen, og en Aztec backpack som det florerer av på nett, ASOS har veldig mange fine.
Hva syns dere? Er dere også glad i Aztec prints?

 

Signature Fonts

// RUNWAYDREAMZ SHORTS OG ASOS FAUX FUR SELGES, NY MED MERKELAPPERASOS LONGLINE FUR COAT.

Ny med merkelapp, original pris var 774,-

 


Shortsen "DANGERS" fra Runwaydreams i str M, ny med merkelapp. Original pris 1056,-

Som dere sikkert har fått med dere bestillte jeg to forskjellige shorts fra Runwaydreamz for 2 uker siden. I helga kom endelig pakken, men de hadde dessverre gjort en feil og sendt meg to stk av samme shorts. Siden jeg allerede har betalt toll på denne tenkte jeg å høre om det var noen av dere som vil kjøpe den istedet for å betale penger for å sende tilbake.

 

 

Ta kontakt med meg i innboks eller kommenter innlegget om dere er intr. så tar jeg kontakt.

 

God natt alle sammen :))

 

 

Signature Fonts

// LATEST WEHEART IT BILDER: FASHION INSPIRATION

Alle bildene er hentet fra min Weheart it konto.
Akkurat nå inspireres jeg utrolig av romance, blonder, duse farger, og plagg som viser deler av ryggen. Love!Har så lyst på den genseren med cutout hjerte.

 

Hva syns dere? Noe dere fikk lyst på?

 

 

 

Signature Fonts

// NEW IN; CONVERSE, RUNWAYDREAMZ, RIVER ISLAND ++++

 

 

 

 

'

 

 

 

 

 

Hvor klærne er fra og hva de koster kan du lese i dette innlegget HER

 

 

Nå er det filmkos med min kjære. Skal se Life of Pi, har gledet meg til å se den lenge. Kos dere videre alle sammen

 

 

Signature Fonts

// DAGEN I DAGVåknet opp til full snøstorm i dag, fristet veldig lite å forlate senga for å være helt ærlig. Men etter å ha motet meg opp var det ut døra og fit for fight. Snøstorm meg = 1-0 !

Kom meg på trening med min kjære veninne Kristine, og har hatt en tung benøkt og kjørt både rumpe og lår. Klarte å øke kilo på knebøy og legpress i dag, så er strålende fornøyd.

Var så vidt jeg skulle komme meg hjem fra treningen i den snøstormen, ser så vidt hvor jeg går i dette været. Nå skal jeg slappe helt av med et varmt bad, min aller kjæreste seng som jeg har savnet i hele dag, og en episode av; så vidt jeg tørr å si det....Home & Away! Ikke en av mine yndlingsserier, men har fulgt med av og på siden jeg var 13. Liker å se Home & Away når jeg bare vil slappe av og koble ut. Men den havnet dessverre ikke på topp 10 lista mi.

 

Skal se om jeg ikke får tid til å studde en dongerijakke i kveld, legger ut innlegg om det i morgen om jeg får gjort i det i kveld. Har aldri gjort det før så det kan jo bli spennende.

 

Er dere like glad i å krype inn under dyna i senga med tv-serier når det er skikkelig guffent vær ute?

 

 

 

Signature Fonts

// BLE DU DEN HELDIGE LESEREN SOM FÅR TILSENDT EN GALAXY LEGGINGS FRA MEG?

Hei kjære lesere,

Nå har jeg valgt en heldig vinner som mange av dere helt sikkert har ventet på. Det var mange som melde sin interesse, og jeg har nå gått igjennom alle svar fra leserne. Det var veldig mange som kom med positive tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk. Men jenta som i mine øyne skillte seg ut med sitt ærlige svar og dermed får tilsendt en Galaxy Leggings fra meg er;

 

Dudane, bak bloggen  http://Lifewords.blogg.no/

 Gratulerer til deg, og tusen takk for en ærlig og kjempesøt kommentar. Håper at du blir fornøyd med leggingsen!

 

 

Til dere andre; meld dere på neste konkuranse/giveaway. Skulle virkelig ønske at jeg kunne sendt dere alle noe, dere er så søte!

 

 

Signature Fonts

// WISHLIST: AZTEC PRINT HEADBANDS

Elsker Aztec prints, og MÅ bare ha et slikt headband for å gjøre denne looken komplett. Har nå leitet en stund på nett, og det er utsolgt nesten overalt, bortsett fra på Etsy.com, trykk HER for å se hvis du også har blitt like stoka på disse headbandsene som jeg.

 

Hva synes dere om Aztec prints? HOT or NOT?

Jeg synes det er HOT!!!

 

 

Nå er det natt, opp kl 05.00 i morgen. Natta søte små!

Signature Fonts

// PRODUKT ANNBEFALNING: SHEA BUTTER FRA GHANAShea butter fra Ghana utvinnes fra nøtter som vokser på ville shea trær som vokser i Ghana i Afrika. Dette shea butterer er 100% økologisk og inneholder kun naturlige ingredienser. Den består av 100% shea smør, og konsistensen er derfor litt klumpete. Den blir varm ved at du gnir den i handflatene noen sekunder, eller ved å ha den stående et varmt sted.

Jeg elsker denne fordi den er så utrolig fuktighetsgivende, har ikke opplevd et annet produkt som kan måle seg med dette. Shea butter har blikt brukt helt fra oldtiden, og det sies at Cleopatra selv brukte shea butter for å motvirke rynker, for shea butter motvirker netopp rynker i huden, i tilegg til at den kan brukes av folk med eksem da det ikke er tilsatt noe parfyme. Shea butter kan også brukes i håret hvis håret er tørt og slitt. Men jeg vil ikke annbefale å bruke mye, det trengs bare en liten dose, Denne krukken varer utrolig lenge, jeg bruker min hver dag og den varer da ca i 1 år.

Pris : under 100 lappen, fåes kjøpt HER

 Den finnes også med vanilje ekstrakt i samme nettbutikk HER

 

OBS: Denne nettbutikken leverer ikke til Norge. Det jeg gjør er å bruke en bedrift som heter MYUS. De gir deg sin adresse som du bruker i nettbutikker som ikke leverer til Norge, også videresender de den til deg. Alt du må gjøre er å registrere deg, og betale en årsavgift, som ikke er mange kronene. Trykk HER for å registrere deg. Genial bedrift spør du meg, absolutt verdt det. Elsker AfrikanRepublic, så er veldig takknemlig for at jeg kommer MyUs. Har brukt de i to år, og de er pålitelige og yter god service.

 

 

 

Har dere brukt Shea butter før?

Signature Fonts

// MINNER OM GIWEAWAY: GALAXY LEGGINGS

Hei kjære lesere,

Minner om ekslusiv giweaway av Blackmilks unike galaxy leggings. Vinneren kåres til uka. Vil du delta?

Gå til det originale innlegget HER og les mer om hvordan du går fram for at den skal bli DIN

 

Nå skal jeg nyte resten av søndagen før jeg går inn i ei ny jobbuke, er så utrolig trøtt i dag, så blir tidlig kveld på meg. Akkurat nå føler jeg at jeg kunne sovet til neste helg. 

Hva gjør derei kveld?

 

 

 

Signature Fonts

// NEW IN: VIDEOBLOGG

 

New in:

Hvor innkjøpene er fra kan du lese mer om i mitt tidligere innlegg hvor jeg la ut bilder, pris og link til nettbutikken hvor jeg kjøpte plaggene HER

 

 

 

Nå er det tid for film, godteri og lørdagskos med min kjære.

 

Ønsker alle en fin lørdagskveld og en fortsatt fin helg

 

Signature Fonts

// REFLEKSJONER I NATTEN: HVORDAN KAN NOEN HA RETT ELLER GALT?

Jeg er i mitt dype hjørne, og fikk lyst til å skrive om noe som jeg til stadig vekk filosoferer over. Hvordan kan egentlig noen ha rett eller galt?

Veldig ofte skaper vi mennesker voldsomme diskusjoner og debatter og baserer det hele på at vi har rett, og at den andre parten har galt. Men hvordan går det egentlig ann?

Hvis jeg har fire mennesker på besøk, og to av de sier at de synes jeg ser trist ut, mens de resterende to synes at jeg ser glad ut, hvordan går man fram for å finne ut hvem som har rett og hvem som har galt uten å kunne spørre meg om svaret? Grunnen til at jeg tar dette som eksempel er fordi veldig ofte kan man ikke finne noe fasittsvar, men likevell hevder noen at de har rett og at andre har galt. I eksempelet jeg nevnte ovenfor kunne diskujosnen over hvem som hadde rett og hvem som hadde galt fortsatt i timesvis, uten noe annet enn to forskjellige synspunkter å basere diskusjonen på. Jeg mener at ingen av de fire tok feil, og at ingen av de fire hadde rett. Hvorfor?
Fordi når alt kommer til alt handler det bare om oppfatning, og ingen kan oppfatte noe "feil" mener jeg. Sett at jeg kunne svart at jeg verken var glad, eller trist. Hvorfor kunne det her oppstå to ulike oppfatninger når det de observerte var det samme? Jeg tror at det du oppfatter avhenger av tidligere opplevelser og ulike synsvinkler. Jeg kan f.eks smile på et bilde, men hva du oppfatter avhenger av vinkelen du ser bildet fra. Ser du bildet opp ned kan det jo se ut som en surmunn.

Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg ofte observerer hvor ubevisste folk er på at andre kan ha en annen oppfatning og synsvinkel enn de selv. Man tar det liksom som en selvfølge at andre ser akkurat det samme som en selv.

Synes spesielt det er interessant når jeg observerer folk diskutere religion, og hvilken religion som er den "rette". Jeg undrer meg fremdeles over hvordan det er mulig at en religion skal være mer rett enn en annen? Vet at dette er kontroversielt tema å ta opp. Men jeg synes det er interessant å ta opp dette. Religion er jo noe man tror på, og et syn man har på livet. Så hvordan kan det være feil? Personlig synes jeg at det er fantastisk at vi har forskjellige religioner, skjønner ikke hvorfor det krangles så mye over hvilken som er rett og hvilken som er gal. Hva om alle religioner er rett? Alle religioners budskap er ikke så veldig forskjellig, den eneste forskjellen er at det kom fra forskjellige budbringere. Skjønner ikke hvorfor vi mennesker alltid skal krangle over hvem som har rett og hvem som har galt.

Hadde en morsom diskujon på jobben her om dagen. Diskusjonen dreide seg om hvilket land som var best å bo i. Og en av de deltagende i diskusjonen kom med den påstanden at Norge var et dårlig land å bo i fordi det var et kvinnedominert land. Denne påstanden ble presentert som et faktum. Jeg kunne svart med "Nei, det er det ikke", men da ville vi blitt sittende og si "nehei" "joho" fram og tilbake. Jeg som elsker slike diskusjoner heiv meg på med en gang. Isteden for å komme med motargumenterende påstander stillte jeg vedkommende spørsmål for å finne ut hvorfor han mente slik som han gjorde. Fant til slutt ut at vedkommende opprinnelig kom fra et annet land hvor menn dominerte. Så spurte jeg han om han tror at jeg ville syntes at Norge er kvinnedominert? "Nei, for du er jo oppvokst her". Netopp sa jeg, du mener det du gjør fordi du er vokst opp med at noe annet enn det som er "normalt" her, med andre ord kan det ikke presenteres som et faktum, det er jo bare din synsvinkel.

Mener ikke at denne påstanden er verken feil eller rett, det er bare vedkommenes opplevelse av Norge, og hannes personlige synspunkt. Som igjen er basert på tidligere opplevelser.

 

Hva er egentlig poenget mitt? I steden for å bruke masse tid og energi på å diskutere hvem som har rett og galt, still heller de rette spørsmålene for å finne ut av hvorfor vedkommende mener som han eller hun gjør. Da vil man som regel finne fort ut at alt handler om synspunkter og ikke faktum hvor noen kan ha rett eller galt.
Det var dagens visdomsord fra meg, nå er det natt.

 

Sov godt folkens!

Signature Fonts

// GIVEAWAY: GALAXY LEGGINGS FRA BLACKMILK I STR S

 

Vil du at denne skal bli din?? Bla ned til slutten av innlegget for å se hvordan den kan havne i din postkasse.

 

Har bestemt meg for å ha en Giveaway som takk til dere fantatiske lesere. Har ikke blogget i mange måneder, men har en helt fantastisk gruppe med faste lesere som jeg setter utrolig stor pris på. Har derfor bestillt den sinnsykt kule galaxy leggingsen fra Blackmilk Clothing i str. S som kan bli din.

 

 

Alt du må gjøre er:

1. Lik facebook siden min HER

2. Skriv ditt facebook navn i kommentarfeltet,  hva du liker best med bloggen min, og hva du skulle ønske at jeg hadde mer av på bloggen.

 

 

Vinneren blir kåret i løpet ut av uka.

 

 

God helg til dere !! :)

Signature Fonts

// NEW IN: ASOS SHOES, TRENINGSKLÆR ++, SPIKES

ASOS Athens leather chelsea ankle boots 445,-  HER

Ankle weights kjøpt på XXL, som skal brukes til øvelsen Donkey Kicks, hvis du ikke vet hva det er ta en titt HER. Annbefaler å ta av lyden for å slippe den irriterende robot stemmen.


Treningshansker kjøpt XXL til 199,-. Gleder meg til å ta disse i bruk. Annbefaler disse til alle som bruker frivekter for å få bedre tak, men også for å unngå hard hud og blemmer inni hendene.

Treningsklær fra Getinspired.no. Rõhnisch Antishake Zip tights 699,- HER

Casall affection loose tee 449,- HER

Rõhnisch drikkeflaske 69,- HER ( fritt for den rosa)

Toalettmappe i skinn, gave fra mamma. Kjærlighet ved første blikk, elsker den!Spikes, gjett om jeg gleder meg til å ta i bruk disse. Skal studde mine egne klær, og prøve meg på min egen studded BRA siden jeg ikke finner min størrelse ute på nett. Har også bestillt meg studs i sølv og bronsjefarge.

 

Er dessverre i sykt dårlig form i dag, så blir ingen trening på meg. Har vært hjemme fra jobb i to dager nå, har enda ikke klart å spise i dag, så blir en rolig kveld på meg. Håper at jeg er fin i formen igjen til i morgen så jeg får kommet meg på trening å prøvd ut de nye treningsklærne og hanskene. Har fått tre-fire pakker fra Posten også som jeg må få hentet, gleder meg som et lite barn til å få pakkene. Ikke tid til å være syk i morgen og!

 

 

Hva gjør dere i kveld?

 

 

 

Signature Fonts

// UKENS HOW TO WEAR: OVERSIZED BOYFRIEND JACKET

outfit maker

 

 

Pineapple retro t shirt
80 NOK - HER

 

Boyfriend jacket
500 NOK - HER

 

True Religion mint skinny jeans
1.230 NOK - HER

 

Black backpack
475 NOK - HER

 

River island
89 NOK - HER

 

Har bestillt meg jakken, brillene og converse skoene i sort skinn, elsker den jakken. Måtte bare ha den. Har blitt veldig inspirert av retro fashion i det siste. Elsker oversized boyfriend jacket's, spesielt denne i utvasket denim.

 

Hva syns du om outfitet?
Signature Fonts

// BLE DU VINNEREN AV UKENS LINKING?

Hei kjære lesere,

Denne uken var det utrolig mange som meldte seg på linking konkurransen, og jeg har nå gått igjennom alle bloggene.

Det er med hånda på hjertet veldig vanskelig å kåre kun én vinnner blandt så mange fine blogger. Det sto imellom veldig mange blogger til slutt, så jeg har kåret ukens vinner av linking basert på helhetsinntrykk, design, innhold, og argumentet som alle kom med i kommentarfeltet.

Vinneren av ukens blogg ble:

Julianne Oseberg, trykk HER for å besøke bloggen.
Julianne er ei jente på 17 år fra Drammen som blogger om mote, outfits, foto og noe hverdag. Bloggen hennes er utrolig innbydende, og jeg er herved en fast leser. Hun har fantastiske bilder, masse fine og inspirerende outfit, og hvert innlegg fra Julianne er interessant. Blogger som kun blogger om hverdag gjør at det ikke er særlig spennende å lese, synes jeg.

 

Men når det er sagt, og som jeg sa tidligere var det utrolige mange andre bloggere som meldte seg på som også fortjener å bli linket. Håper alle forstår at ikke alle kan bli linket samtidig, da blir liksom hele poenget med linking borte. Hvis flere enn en person vinner en linking blir det ikke like effektivt for den som vinner. Håper at dere som har meldt dere på følger med på bloggen og melder dere på neste linkingrunde, kanske jeg velger ut to vinnere da. Tusen takk for alle som meldte seg på, har koset meg med å gå igennom bloggene deres, og har fått en del nye blogger jeg blir å følge framover, så takk.

 

Hva synes dere, skal jeg kåre 2 vinnere neste linkingrunde?

 

 

 

 

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET?

God morgen,

Minner om linkingrunde hvor jeg velger ut en blogger som vil bli linket på bloggen min.

Du kan enda melde deg på. Les det originale innlegget og meld deg på HER
Ønsker alle en fin dag.

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET?

 

Vil du bli linket på bloggen min? Jeg kjører en ny linkerunde og kårer en heldig vinner som vil få en bloggvurdering og bli linket. Velger ut vinneren på Onsdag. Alt du må gjøre er:

 

1. Legg igjen Navn og bloggadresse i kommentarfeltet og fortell meg hvorfor du skal vinne.

2. Lik Facebook siden min HER

 OBS

De som ikke legger igjen navnet sitt og bare svarer med "ja" , "er med" eller ikke  har likt facebook siden vil ikke bli tatt med i vurderingen.

 

Gleder meg til å lese alle bloggene og håper på å finne noen nye blogger å lese.

 

Lykke til, og god natt søte små!

 

 

Signature Fonts

// MY JEFFREY CAMPBELL ENDLESS WISHLIST

//1. Damsel Spike Gold // 2. 99 Tie // 3. Lita Neoprene

// 4. Damsel Fur Camo // 5. Damsel Stars and Stripes // 6.Dramo Spike //

// 7. Adams Lion // 8. Adams spike // 9. Padua Fur //

// 10. Freda Taupe Suede // 11. Hawk B. Skull // 12. Lita Mesh Neon Green//

// 13. Lotus // 14. Sassy in Orange Suede // 15. Tilton in Ivory Crochet //

 

Har du også noen av disse Jeffrey Campbell skoene på ønskelista? Hvis ikke, var det noen du kunne tenke deg?

 

 

 

Signature Fonts

// TØRR DU Å BRYTE USKREVNE NORMER OG REGLER?

 Har bestemt meg for å skrive om noe som jeg har tenkt og fundert over mange ganger, og rett og slett undret meg over.
Har du noen gang lagt merke til at vi lever i et samfunn bygd opp av tusenvis av uskrevne normer og regler?

Det jeg mener med uskrevne regler er de sosiale normene vi følger som i grunn ikke står nedsrkevet noen plass.
F.eks "ikke snakk med mat i munn", "respekter de som er eldre enn deg" eller "ikke gå ut døra uten klær".  En hel del av disse uskrevne reglene er lagd for en grunn,
det hadde vært kleint om noen plutselig spradet naken rundt ute i offentligheten. Noe som foresten minner meg på en episode jeg opplevde på sommerferie i Oslo i 2011. Var påbesøk hos veninna mi, og ble godtesyk på kvelden så vi bestemte oss for å gå på Deli, som lå rett over gata fra leiligheta. Bydelen er St.hauen, med andre ord et normalt strøk. Da vi går ut fra Deli ser jeg to spliter nakne mennesker som står å tar seg en sigarett ca. 10 meter foran meg. Måtte nesten blunke to ganger for å være sikker på at jeg ikke så syner. Siden jeg er så nysjerrig av meg måtte jeg gå bort å spørre hvorfor de var nakne. De fortalte at de var nudister, og at det føltes befriende å kunne være naken offtentlig. Selv om jeg ikke deler samme tankegang så kan jeg forstå de. Men må ærlig innrømme at jeg ble tatt litt på senga, var en utrolig rar opplevelse. Mange av disse normene og reglene går rett og slett på sosiale normer,
og noe egner deg seg rett og slett ikke gjøre. Om noen vil være naken offentlig, så burde de heller lage seg felles steder, som f.eks nudiststrender osv. Det lever jo andre mennesker i samfunnet som kanskje ikke vil se disse nakne menneskene uanmeldt.

 
Disse uskrevne reglene har vi alle lært, og de er skapt av oss selv for å kunne leve sammen i et samfunn. Men må helt ærlig
si at mange av disse reglene undrer jeg meg over, og er svært uenig i. Synes at mange av disse reglene har skapt normer som
kanskje ikke er like fornuftige, og noen hører kanskje fortiden til.

Det er f.eks vanlig å spørre folk når man møtes om de har det bra. Synes det har blitt en sånn "vane" at man spør
uten å i det hele tatt huske på hva disse ordene betyr, og uten å virkelig bry seg om denne personen har det
bra eller ikke. En annen uskreven regel vi har, spesielt her i Norge er at vi ikke er utadvendt når det kommer til følelsene
våre. Så om noen spør om det går bra så svarer vi gjerne "Går kjempebra", selv om det kanskje egentlig ikke går så bra.
Om noen faktisk sier at de ikke har det bra har jeg ofte opplevd at folk blir litt paff, de vet nesten ikke hva det skal si.
Det forventes at når man spør noen om det går bra så skal man svare at det gjør netopp det. Personlig synes jeg dette er rart,
og jeg kan ikke skjønne hvorfor vi har skapt slike normer som dette.

Hvorfor kan man ikke være ærlig om følelser? Synes barn er så fantastisk. De gråter når de er trist, de brøler når de er sinte,
og de ler og viser glede når de er glade. Voksne mennesker viser som oftest følelser når de er glad, og har for vane
å ta på seg en maske og holde det for seg selv at de ikke har det bra. Feier så klart ikke alle under en kam her, mange
er flinke å vise følelser og føler at det er naturlig, men snakker nå på general basis. Hvis man har en dårlig dag eller står ovenfor en vanskelig situasjon hvorfor ikke bare være åpen om det?

 
En annen uskreven regel som jeg aldri har likt er at man må vise eldre respekt. Hvorfor må man det? Er det slik at jo
eldre man er jo mer visdom har man så da må man respektere de som er eldre? Alder er jo bare et tall, er mange voksne
mennesker som oppfører seg som om de skulle vært betydelige mye yngre. Synes ikke det er slik at alle de som er eldre enn deg
fortjener din respekt. Min personlige mening er at ALLE mennesker bør behandles likt, alle fortjener å respekteres, både
unge som gamle. Synes ikke at kun eldre bør respekteres av de som er yngre.

Håper du ikke missforstår mitt budskap. Synes det er mange uskrevne regler som gjørr god nytte for seg, men synes også mange
kan hindre oss i å være den vi er eller svelge ting vi ikke vil svelge bare på grunn av at det er en uskreven regel som eksisterer
i samfunnet som muligens er skapt flere århundrer tilbake. Samfunnet har endret seg siden mange av disse reglene ble skapt,
mener at noen må stoppe opp og endre disse reglene som hindrer oss i å være den vi ER. Heldigvis har vi endret mange av disse reglene opp igjennom tiden. Før var det f.eks slik at kvinner måtte være feminene og dannet, det var uhørt at en kvinne tok seg en sigarett, eller bannet. Nå har vi kommet så langt at det ikke er store forskjeller. Men har opplevd å høre at jeg må slutte å snuse for det ser så stygt ut på kvinner. Og da tenker jeg; ser det ikke like stygt ut på menn i såfall? Hvorfor ser det styggere ut på en kvinne? Heldigvis har jeg bare opplevd å få høre den kommentaren minimalt med ganger.


Ble du provosert av dette eller er du kanskje enig? Er veldig nysjerrig på hva DU mener og tenker.

 

 


Signature Fonts

// BESTILLT: JEFFREY CAMPBELL, ASOS, J.CREW, MODCLOTH CONVERSE, ++++

God lørdagskveld søtiser,

Fikk et aldri så lite shopping kick i går, eller lite og lite. Jeg gikk amokk! Når jeg først har begynnt klarer jeg ikke å stoppe. Hadde så utrolig mye på ønskelista mi denne måneden. Neste måned blir en shoppingfri måned, amen! Men når det skal sies gjorde jeg noen kupp, var januarsalg på utrolig mange plasser. Annbefaler dere å ta en titt på Jeffrey Campbell sko fra Solestruck, dær var det masse rabatter og brae tilbud. Her er det jeg bestillte meg:

 Jeffrey Campbell - Color block shoes 124$ (685 NOK) HER.

Solestruck er mitt favoritt nettsted når det kommer til sko, de har et utvalg jeg aldri har sett maken til, og utrolig gode priser, ofte billigere enn i Norge. Du må jo betale litt toll og frakt da, men det blir fortsatt billigere så det er verdt det spør du meg.

 

 Jeffrey Campbell Lita shoes in Red wine - 162$ (896 NOK) fra Nastygal, trykk HER for å komme direkte til skoene

 

Precious Metal Crop top 38$ (210 NOK) fra Nastygal.com. Trykk HER for å komme direkte til toppen

 

Light Wash Millitary Denim Shirt 30£ (267 NOK) fra RiverIsland.com. Trykk HER for å komme direkte til skjorten

 

 Skjortsen "Danger" til venstre og "611" til høyre fra Runwaydreamz.com

Danger koster 1061,- og skjortsen 611 koster 890,-. Trykk HER for å se alle skjortsene fra Runwaydreamz's nettside

 Geneve studded Bralet i sort og vinrød - 133,- fra Shelikes.com. Trykk HER for å komme til nettbutikken

 Converse Allstar

Sko nr 1 i fargen magneta, nr 2 i sort skinn, og nr 3 i pink til 500,- kr per par hos Stylefile.com. Trykk HER for å se alle Converse skoene fra nettbutikken.

 Retro og Vintage inspirerte klær fra Modcloth.com.

// nr 1 - Dijon my Mind coat  591,- HER  // nr 2 - Let's Polka Dot dress 315,- HER // nr 3 - Golden Grassland Dress 243,- HER //  nr 4 - Intoo the Woodsy Dress 271,- HER//

 // nr 5 - Thesis and that top 232,- HER // nr 6 - Long and wine ding Dress 298,- HER // Headband in Bows 71,- HER //

 

 


Minnie pant in stretch twill fra J.crew 676,- Jeg bestillte i fargen Navy til venstre. Til høyre ser du hvordan buksen er på. Trykk HER for å gå direkte til buksen i nettbutikken

 
Asos Nude quilted across body bag - 154,- hos Asos.com, trykk HER for å gå direkte til veksen

 

 

 

 

Som sagt, gikk det litt over stokk og stein med shoppinga i går. Men jeg fikk mye for pengene, fant jo så masse til redusert pris. Og noen av de amerikanske nettbutikkene jeg handler fra har jo så billige klær. Håper dere fant noen nye nettbutikker å skjekke ut etter å ha lest dette innlegget. GLEDER meg til å få masse pakker i posten!!

 

Håper dere alle har en fantastisk lørdagskveld, ønsker dere en fortsatt fin helg!

 

 

 

 

 

Signature Fonts

// NEW IN; PAKKE FRA BLACKMILK OG INNKJØP FRA BIKBOK

 

Galaxy leggings fra Blackmilk clothing

 

 

 

Spiked sweather fra BikBok

 

Leggings BikBok

Nikki Minaj parfymen, kjøpt på Kicks.
 

 

Armbånd fra Bikok


 

De siste to dagene har gått i ett, har dratt hjemmefra 6 om morgenen og vært hjemme igjen 12 om kvelden for så å hoppe i seng, stå opp og dra på jobb igjen,. Har ikke fått tid til å prøve den nye acid wash leggingsen før nå. Slik ser den altså ut på;

 

Den er highwaisted, så man kan fint kombinere den med en crop top eller cropped cardigan for en mer fancy look.


Nå skal jeg ut på en liten shoppingrunde før det blir kvalitetstid og kosekveld med min kjære. Skal blogge senere om alt jeg bestillte meg i går, satt i flere timer og shoppa på nett. Fant så utrolig masse fint, og det tok jo aldri slutt. Leita i en time etter Lita skoene til Jeffrey Campbell i fargen red wine. De var utsolgt overalt, men fant de endelig til slutt. Gleder meg som et barn til de kommer i postkassa.

 

Ønsker alle en fin Lørdag

Signature Fonts

// PRESENTASJON AV TRENDER JEG TROR BLIR Å GJELDE FOR VÅR/SOMMER 2013

PREDICTED SPRING/SUMMER 2013 TRENDS

 

Nå har jeg koset meg den siste timen med å lage et bilde collage med trender jeg tror kommer til å gjelde for vår/sommer 2013. Dette er bare ren gjetting fra min side, basert på hva de største motegigantene har presentert på catwalken for Spring collection 2013. Jeg har plukket ut det som går igjen hos de fleste Designerne som jeg tror kommer til å bli super trender. Det var veldig mye annet spennende på catwalken, men de 11 trendene jeg presenterer her er de jeg personlig har plukket ut. Vet aldri, men håper iallefall på nr 1, 5, 6,7 8,9,10. Så og si nesten alt. Var mye jeg likte her, så jeg gleder meg til å se om jeg har gjettet riktig.  Mye gull, sterke og metalliske farger, mere skinn, og grafiske former på sko og klær er mye av det som går igjenn. Krysser fingrene!

 

1. Metalliske farger
2. Grafiske mønstre
3. Fargen Fuchsia ( sterk rosa)
4. Fargekombinasjonen : Sort og hvitt, og striper
5. Maskulint preg på yttertøy
6. 60-talls inspirerte hårfrisyrer og neglakk i sterk grønnfarger (så da jeg hadde laget bilde at jeg hadde satt nr 6 på to av bildene)
7. Gypsy inspirerte frynse smykker
8. Sammensetning av to eller flere metalliske farger på sko
9. Klær med skinnkanter/kraver
10. Gull, spesielt på sko
11. Orientalsk inspirerte klær og Accesssories
Håper dere at noen av disse blir sommerens store trender, og isåfall hvilke ?
Signature Fonts

// HVORDAN TRENE RUMPE OG BAKSIDE LÅR?

Tenkte å legge ut noen videosnitter med øvelser jeg tar for å trene rumpe og bakside lår. Alle videoene er fra Youtube. Annbefaler å prøve øvelsene uten vekter først for å få inn teknikken. Første gang jeg tok markløft gjorde jeg den feilen at jeg prøvde med vekter uten å ha fått teknikken på plass, og fikk da vondt i korsryggen fordi jeg løftet feil. Så mitt tips er å se på youtube videoer og prøve ut teknikken hjemme foran speilet FØR du begynner å pøse på med vekter.

 

 1. Gående utfall

 

2. Nordic Hamstrings

 

3. Markløft

 

4. Knebøy med stang

 

5. Donkey Kicks

 


Personlig liker jeg disse 5 øvelsene best for rumpe og bakside lår. Liker mye bedre å jobbe med frivekter enn å bruke maskiner. Med frivekter vil det være størst og et mer synlig resultat ved øvelser hvor du bruker de største muskelgruppene, f.eks ved utfall, knebøy og markløft. I tilegg er det en fordel at du må stabilisere kroppen selv, noe som er ulempen ved bruk av maskiner er jo netopp det at du ikke får øvelse i balanse og stabilisering av resten av kroppen. Når du stabiliserer kroppen selv bruker du også kjernemusklaturen og store muskelgrupper som mage og rygg.

 

Har du også disse øvelsene i ditt treningsprogram? Bruker du frivekter eller maskiner?

 


 

Signature Fonts

// NEW IN; ACID WASH HIGHWAISTED LEGGINGS & UKENS HOW TO WEAR: ACID WASH LEGGINGS

Black Acid Wash leggings HER

 

 

 

 

 

HOW TO WEAR ACID WASH HIGHWAIST LEGGINGS: OUTFIT 1:

80'S FASHION MEETS MODERN STYLE

 

How to wear highwaisted acid wash leggings

 


 

Crumpet cropped cashmere cardigan
1.120 NOK - Her

 

Emilio Pucci feather jacket
10.070 NOK - Her

 

Crafted summer pants
110 NOK - Her

 

Cole Haan bootie boots
3.070 NOK - Her

 

Roberta Chiarella swarovski crystal earrings
215 NOK - Her

 

Hva syns dere om dette outfitet bestående av 80 tallets største fashion trender;  Acid wash, Crop tops og Teased supersized hair mikset med moderne mote; skinny leggings, den super hotte og trendy magneta fargen og moderne sko?
Signature Fonts

// TRENINGSSTART: FØR BILDER

Har endelig begynnt å trene igjen, etter å ha tenkt på det i lang tid uten å ha faktisk gjort noe med det. Nå har jeg meldt meg inn i Evo Fitness som jeg nevnte i et innlegg litt før jul.

Har alltid vært en sessong trener, som kun har trent utendørs på sommeren. Sommeren i Tromsø er jo ikke akkurat særlig lang så det vil si 3 måneder i året har jeg trent intensivt, uten å gjøre noe de resterende 9 månedene. Nå er jeg kjempe motivert og i gang med styrke og kondisjonstrening. Skal legge ut etter bilder når jeg begynner å se resultater. Slik ser det ut foreløbig:

 

 

Må si at jeg syns beina ser mye spinklere ut her enn det de er i virkeligheten. Har ikke så tynne ben som det ser ut som her, men de er iallefall ikke muskuløse. Ikke mye muskler å skryte på meg, så gleder meg til å se resultatene av treningen om litt og få lagt ut form bilder.

 Nå skal jeg legge meg, opp i morgen kl 05.00 på jobb, så er det trening rett etter jobb. Vi blogges, god natt, sweet dreams!

 

 

 

Signature Fonts

// INSPIRATION : Winter Wonderland

 

 

Hva inspirerer deg akkurat nå?

Signature Fonts

// FASHION LOVES FRA KLESSKAPET : ALICE BY TEMPERLEYAlice by Temperley - Game structured jersey millitary jacket, fra Net-a-porter  (dessverre utsolgt nå)

 

Har lovet å komme med bilder av mine fashion loves fra klesskapet, så da begynner jeg med plagget som er blandt topp 10.

Denne jakken kjøpte jeg da den kom ut i 2010, det var et av mine dyrere innkjøp, men et kjøp jeg ikke har angret på ett sekund. Elsker denne jakken, og hvordan man kan kombinere den med utallige andre klessplagg å få en helt unik men forskjellig stil ettersom hvordan look man er ute etter. Skal få tatt et outfit bilde med denne når lyset i Tromsø blir litt bedre, akkurat nå er det alt for mørkt ute for å få tatt bra bilder. Heldigvis er mørketiden her oppe over om få dager, og da går vi lysere tider i møte, bokstavelig talt. 

 

Hva syns dere om jakken?

 

 

 

 

 

 

Signature Fonts

// UKENS WISHLIST

classy but edgy

 


 

Pieces cotton pants
255 NOK - Her

 

Jeffrey Campbell red boots
1.125 NOK - Her

 

Asos bag
155 NOK - Her

 

Noir Jewelry bracelets jewelry
935 NOK - Her

 

Kenneth jay lane jewelry
805 NOK - Her

 

Har SÅ lyst på dette outfitet, øredobbene kjøpte jeg i forrige måned, skoene må jeg bare ha når jeg før lønning nå om et par dager. Men bustiern er det værre med, de finnes ikke i min cup størrelse, det er så utrolig frustrerende. Skjønner ikke hvorfor de ikke lager de i større cupstørrelser også, er jo ikke akkurat et fåtall som har større cup enn C.
Jeg skal prøve å lage en lignende selv, for denne bustier trenden med studs er jeg helt forelsket i.
Hva syns dere om outfitet?
Signature Fonts

// 2012 I BILDER, OG PLANER OG TANKER OM HVA DET NYE ÅRET SKAL INNEBÆRE

2012 var et fantastisk år bestående av mange fantastiske opplevelser og reiser. Her har dere mine fineste minner fra 2012 i bilder :

- Reise til Frankrike med brødrene mine fra California

- Reise til Polen med min kjære

- Reise til Nord Afrika for å møte farsiden av familien min for første gang

- Sommer i Tromsø

Gleder meg allerede til hva dette året skal innebære. I Sommer blir det roadtrip i USA, gjennom route 66 med brødrene mine, min kjære og ei veldig god veninne.. Gleder meg så mye at jeg så vidt klarer å sitte i ro når jeg tenker på det.

I tilegg blir det studier og flytting til uvisst sted foreløbig. Har endelig funnet ut av hva jeg vil studere. Syns ikke det er så enkelt å skulle vite hva en vil gjøre for resten av livet i en alder av 18 år. Har brukt mange år på å bli ordentlig kjennt med meg selv og funnet ut hva som gir meg glede. For meg er det viktigste å studere noe som gjør at du havner i et yrke som gir deg noe, hvor du driver med noe du elsker å holde på med. For meg er det å hjelpe andre, og å kunne bidra til å hjelpe andre i deres hverdag. Så det blir sykepleie på meg. For noen år siden var sykepleier noe jeg aldri skulle bli. Drømmen er faktisk å jobbe med eldre på sykehjem eller gamlehjem. Jobber på et sykehjem nå og synes at det er utrolig givende og gledefyllt og være rundt de eldre.

 

Har du også noen planer for hva dette året skal innebære?

 

 

 

 

Har du noen planer for det nye året vi er inne i?

Signature Fonts

// BLE DU DEN HELDIGE VINNEREN AV LINKING PÅ BLOGGEN MIN??

Hei kjære lesere,

etter å ha lest utallige forskjellige blogger har jeg nå trukket ut en vinner basert på 3 kriterier; Design, innhold og generelt førsteinntrykk.

Når det er sagt så må jeg si at det har vært utrolig vanskelig å skulle velge én blogg, for det var jo så utrolige mange fantastiske bloggere som hadde meldt seg på denne gangen. Er imponert over hvor mye bra blogger det finnes dær ute. Jeg kommer til å fortsette med linking, så til dere som ikke ble linket; fortvil ikke. Ny linkingrunde kommer i neste uke, bare følg med.

 

VINNEREN AV LINKINGRUNDEN ER;

TOMAS REKSTAD, trykk HER for å besøke bloggenTomas er en 15 år gammel gutt som blogger om foto, webdesign og hverdagen sin. Han har et utrolig pent og oversiktlig design, og helt fantastiske bilder. Denne bloggen er det absolutt verdt å titte innom. Jeg er herved fast leser av Tomas, bildene hans er stor inspirasjon for meg. Gratulerer med linking Tomas, håper du får flere lesere!

 

 

 

Vil takke alle som meldte seg på, og minne om at det var mange fine blogger så fortvil ikke. Ny runde kommer!

 

Stay tuned

 

Signature Fonts

// NEW IN; ASOS, NELLY, MAKEUP, ++

Gikk litt amokk med shoppingen i Desember, og nå har jeg endelig fått pakkene. Har en stor lidenskap for wedges, og jeg fallt pladask for disse fra Nelly. Ser på Nelly at de har fått mye klager om at de er trang og at enkelte rett og slett ikke får skoen på en gang. Jeg bestillte de i str 38 som er min vanlige str, og de sitter helt perfekt på min fot. Utrolige gode å gå i er de også.Rebecca Stella for Nelly kr 599, nå på 50% av oppgitt pris HER

 

 

Make-up set fra Kicks som gir deg instruksjoner til 3 forskjellige looker; Classic Chic, Smoke eye, og Metallic glow. Har enda ikke tatt den i bruk, men gleder meg allerede.

 

ASOS jumper with studded Cross Khaki - før kr 258, nå på salg til 170,- HER

 

Too faced Primer 349 HER

Er veldig fornøyd med dette produktet etter å ha lest mye kritikk og ros på internett i forkant. Gir den terningkast 5 av 5, annbefales!

 

Boxom lip plumper fra I.D Bare minerals. Denne er kjøpt på Kicks og ble gitt til meg i julegave så har dessverre ingen informasjon om prisen. Dette er den beste lip plumperen jeg noensinne har prøvd, og jeg har prøvd mange. Har brukt Dior Lip Maximizer i to år nå, men nå sverger jeg til denne her.

 

Buddha interiør fra Søstrene Grene. Love love love, har nesten lyst å plukke den med meg i veska når jeg går ut. Elsker denne!!

 

Noe du kunne tenke deg?

 

 

 

 

Signature Fonts

// NY HEADER?

NR 1

 

 

 

NR 2

 

 

 

 

Er så lei av headeren min, vurderer å bytte til nr 1 som jeg har fått laget eller nr 2?

 

Hva syns dere?

Skal jeg beholde den jeg har, eller bytte til header nr eller nr to?

 

Det viktigste er jo hva leserne synes så da er det opp til dere!

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET ?
 

Har du lyst til å bli linket på bloggen min med et eget innlegg om deg med min personlige mening om bloggen din?

Jeg blir å trekke en vinner som vil bli linket på bloggen min førstkommende Onsdag.

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like min side på Facebook, klikk HER for å gå direkte til siden og kommentere i dette blogginnlegget at du deltar.

 

 

Alle som deltar vil bli vurdert utifra design, innhold og helhetsinntrykk.

 HUSK å lik siden, kun de som har likt siden OG kommentert dette innlegget vil bli vurdert.

Lykke til

 

 

Signature Fonts

// UKENS HOW TO WEAR; DIY SHORTS

Godt nyttår alle sammen, håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går, og ikke minst at den var bedre enn min. Jeg måtte pent holde meg hjemme i sofaen med influensa. Men slapp å være alene da klokken slo 12 siden min kjære er så utrolig snill at han forlot festen for å komme hit for å se på rakettene og telle ned sekunder til vi gikk inn i det nye året sammen med meg. Startet det nyt året med å gi dere ukens how to wear. Denne shortsen har foresten havnet på min wishlist, har SÅ lyst på den og ber til gud om at den enda er på lager når jeg får lønn.

 

 

how to wear diy shorts

 

 

 

Crochet top
83 NOK - HER

 

Runwaydreamz shorts
1.125 NOK - HER

 

Jeffrey Campbell high heels
1.620 NOK - HER

 

The Cambridge Satchel Company leather satchel
1.080 NOK - HER

 

Cross jewelry
67 NOK - HER

 

Hva synes dere om outfitet?
Love or hate DIY Shorts?

Signature Fonts
hits