// LATEST WEHEART IT BILDER: FASHION INSPIRATION

Alle bildene er hentet fra min Weheart it konto.
Akkurat nå inspireres jeg utrolig av romance, blonder, duse farger, og plagg som viser deler av ryggen. Love!Har så lyst på den genseren med cutout hjerte.

 

Hva syns dere? Noe dere fikk lyst på?

 

 

 

Signature Fonts

// INSPIRATION : Winter Wonderland

 

 

Hva inspirerer deg akkurat nå?

Signature Fonts

// 2012 I BILDER, OG PLANER OG TANKER OM HVA DET NYE ÅRET SKAL INNEBÆRE

2012 var et fantastisk år bestående av mange fantastiske opplevelser og reiser. Her har dere mine fineste minner fra 2012 i bilder :

- Reise til Frankrike med brødrene mine fra California

- Reise til Polen med min kjære

- Reise til Nord Afrika for å møte farsiden av familien min for første gang

- Sommer i Tromsø

Gleder meg allerede til hva dette året skal innebære. I Sommer blir det roadtrip i USA, gjennom route 66 med brødrene mine, min kjære og ei veldig god veninne.. Gleder meg så mye at jeg så vidt klarer å sitte i ro når jeg tenker på det.

I tilegg blir det studier og flytting til uvisst sted foreløbig. Har endelig funnet ut av hva jeg vil studere. Syns ikke det er så enkelt å skulle vite hva en vil gjøre for resten av livet i en alder av 18 år. Har brukt mange år på å bli ordentlig kjennt med meg selv og funnet ut hva som gir meg glede. For meg er det viktigste å studere noe som gjør at du havner i et yrke som gir deg noe, hvor du driver med noe du elsker å holde på med. For meg er det å hjelpe andre, og å kunne bidra til å hjelpe andre i deres hverdag. Så det blir sykepleie på meg. For noen år siden var sykepleier noe jeg aldri skulle bli. Drømmen er faktisk å jobbe med eldre på sykehjem eller gamlehjem. Jobber på et sykehjem nå og synes at det er utrolig givende og gledefyllt og være rundt de eldre.

 

Har du også noen planer for hva dette året skal innebære?

 

 

 

 

Har du noen planer for det nye året vi er inne i?

Signature Fonts

DAGENS FOTO

 

 Bildene er av min gode venninne fra London. Er hun ikke nydelig?

Signature Fonts

Dagens foto 

Signature Fonts

Dagens sitatLove is a state of Being. Your love is not outside; it is deep within you. You can never lose it, and it cannot leave you

 

Signature Fonts

Mitt skattekammer

Rommet mitt er min magiske hule, og mitt skattekammer. Jeg er en person som blir veldig lett påvirket av omgivelsene. Hvis jeg ikke føler meg komfortabel med omgivelsene får jeg ingen inspirasjon, glede eller nye ideer. Rommet mitt har ingen spesiell stil, det er bare sammensatt av masse forskjellige stiler, farger, og ting som jeg elsker. Noe av det som inspirerer meg mest er fargene, og ting som har en historie som den gammle kofferten fra 1910 på øverste bilde til høyre.


                                                          


Hva inspirerer dere?
Signature Fonts
hits