// NOSTALGIA MOVIE NIGHT

 

 

 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med to av mine yndlingsfilmer "Stand by me" som finner sted på midten av 60-tallet. og "Now and Then" som finner sted på begynnelsen av 70-tallet. Begge filmene er basert på noveller skrevet av en av mine yndlingsforfattere; Stephen King. Begge filmene er spennende, og fulle av nostalgi som bringer tilbake barndomsminner.

 

Jeg har en greie for 50 og 60 tallet, elsker filmen som finner sted i disse tidsepokene. Elsker moten og klærne de gikk med, og at de faktisk ikke kunne komminsere via facebook eller sms. Skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å oppleve 1 dag på 50 tallet.

 

Trailerne til filmene kan dere se her:

Stand by me

 

 Now and then

 


Nå gleder jeg meg til å nyte resten av kvelden med disse to filmene. Ønsker alle en videre fin Søndagskveld.

 

 

Signature Fonts

// BILDER FRA HELGA

Min kjære lagde meg verdens beste spaghetti bolognese med parmesan og hvitløksbaguetter. Desserten derimot var et prosjekt for seg selv. Vaniljeis med daim midt på natta..som skal knuses uten å vekke halve huset. Gikk bra takket vare en handy pyntegjenstand jeg fant på rommet..Nå er det Søndag, og det er ingenting jeg elsker så mye som søndager.  Lar bildene snakke for seg selv :))

 

Hvordan var helga deres?

Signature Fonts

// RUNWAYDREAMZ SHORTS OG ASOS FAUX FUR SELGES, NY MED MERKELAPPERASOS LONGLINE FUR COAT.

Ny med merkelapp, original pris var 774,-

 


Shortsen "DANGERS" fra Runwaydreams i str M, ny med merkelapp. Original pris 1056,-

Som dere sikkert har fått med dere bestillte jeg to forskjellige shorts fra Runwaydreamz for 2 uker siden. I helga kom endelig pakken, men de hadde dessverre gjort en feil og sendt meg to stk av samme shorts. Siden jeg allerede har betalt toll på denne tenkte jeg å høre om det var noen av dere som vil kjøpe den istedet for å betale penger for å sende tilbake.

 

 

Ta kontakt med meg i innboks eller kommenter innlegget om dere er intr. så tar jeg kontakt.

 

God natt alle sammen :))

 

 

Signature Fonts

// DAGEN I DAGVåknet opp til full snøstorm i dag, fristet veldig lite å forlate senga for å være helt ærlig. Men etter å ha motet meg opp var det ut døra og fit for fight. Snøstorm meg = 1-0 !

Kom meg på trening med min kjære veninne Kristine, og har hatt en tung benøkt og kjørt både rumpe og lår. Klarte å øke kilo på knebøy og legpress i dag, så er strålende fornøyd.

Var så vidt jeg skulle komme meg hjem fra treningen i den snøstormen, ser så vidt hvor jeg går i dette været. Nå skal jeg slappe helt av med et varmt bad, min aller kjæreste seng som jeg har savnet i hele dag, og en episode av; så vidt jeg tørr å si det....Home & Away! Ikke en av mine yndlingsserier, men har fulgt med av og på siden jeg var 13. Liker å se Home & Away når jeg bare vil slappe av og koble ut. Men den havnet dessverre ikke på topp 10 lista mi.

 

Skal se om jeg ikke får tid til å studde en dongerijakke i kveld, legger ut innlegg om det i morgen om jeg får gjort i det i kveld. Har aldri gjort det før så det kan jo bli spennende.

 

Er dere like glad i å krype inn under dyna i senga med tv-serier når det er skikkelig guffent vær ute?

 

 

 

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET?

God morgen,

Minner om linkingrunde hvor jeg velger ut en blogger som vil bli linket på bloggen min.

Du kan enda melde deg på. Les det originale innlegget og meld deg på HER
Ønsker alle en fin dag.

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET?

 

Vil du bli linket på bloggen min? Jeg kjører en ny linkerunde og kårer en heldig vinner som vil få en bloggvurdering og bli linket. Velger ut vinneren på Onsdag. Alt du må gjøre er:

 

1. Legg igjen Navn og bloggadresse i kommentarfeltet og fortell meg hvorfor du skal vinne.

2. Lik Facebook siden min HER

 OBS

De som ikke legger igjen navnet sitt og bare svarer med "ja" , "er med" eller ikke  har likt facebook siden vil ikke bli tatt med i vurderingen.

 

Gleder meg til å lese alle bloggene og håper på å finne noen nye blogger å lese.

 

Lykke til, og god natt søte små!

 

 

Signature Fonts

// BLE DU DEN HELDIGE VINNEREN AV LINKING PÅ BLOGGEN MIN??

Hei kjære lesere,

etter å ha lest utallige forskjellige blogger har jeg nå trukket ut en vinner basert på 3 kriterier; Design, innhold og generelt førsteinntrykk.

Når det er sagt så må jeg si at det har vært utrolig vanskelig å skulle velge én blogg, for det var jo så utrolige mange fantastiske bloggere som hadde meldt seg på denne gangen. Er imponert over hvor mye bra blogger det finnes dær ute. Jeg kommer til å fortsette med linking, så til dere som ikke ble linket; fortvil ikke. Ny linkingrunde kommer i neste uke, bare følg med.

 

VINNEREN AV LINKINGRUNDEN ER;

TOMAS REKSTAD, trykk HER for å besøke bloggenTomas er en 15 år gammel gutt som blogger om foto, webdesign og hverdagen sin. Han har et utrolig pent og oversiktlig design, og helt fantastiske bilder. Denne bloggen er det absolutt verdt å titte innom. Jeg er herved fast leser av Tomas, bildene hans er stor inspirasjon for meg. Gratulerer med linking Tomas, håper du får flere lesere!

 

 

 

Vil takke alle som meldte seg på, og minne om at det var mange fine blogger så fortvil ikke. Ny runde kommer!

 

Stay tuned

 

Signature Fonts

// NY HEADER?

NR 1

 

 

 

NR 2

 

 

 

 

Er så lei av headeren min, vurderer å bytte til nr 1 som jeg har fått laget eller nr 2?

 

Hva syns dere?

Skal jeg beholde den jeg har, eller bytte til header nr eller nr to?

 

Det viktigste er jo hva leserne synes så da er det opp til dere!

Signature Fonts

// VIL DU BLI LINKET ?
 

Har du lyst til å bli linket på bloggen min med et eget innlegg om deg med min personlige mening om bloggen din?

Jeg blir å trekke en vinner som vil bli linket på bloggen min førstkommende Onsdag.

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like min side på Facebook, klikk HER for å gå direkte til siden og kommentere i dette blogginnlegget at du deltar.

 

 

Alle som deltar vil bli vurdert utifra design, innhold og helhetsinntrykk.

 HUSK å lik siden, kun de som har likt siden OG kommentert dette innlegget vil bli vurdert.

Lykke til

 

 

Signature Fonts

// ENDELIG BESTILLT

Har sikklet på disse godbitene lenge, og har endelig fått bestillt alt i dag. En liten julegave til seg selv er en gylden regel i min bok, aldri feil å unna seg selv litt ekstra.

Har bestillt meg;

 Jeffrey Campbell Spike shoes fra Nelly kr 1695,- trykk HER

 

 Cross Leggings fra Reverse, 399,- hos Nelly. Trykk HER

 


Isabelle Yellow drop earring fra Kenneth Jay Lane, 588 kr hos Pret-a-beaute, HER

 

 Angelina Amethyst drop earring designet av Kenneth Jay Lane 799,-  fra Pret-a-beaute HER

 

 

Elsker Kenneth Jay Lane og alt av smykker designet av han. Da disse øredobbene var på salg måtte jeg bare slå til, har sikklet på de lenge.

Gleder meg til å få denne pakken i posten, håper den rekker fra før jul så jeg kan bruke de nederste på juleaften.

 

Hva syns dere om det jeg har bestillt?

 

 

Signature Fonts

// KJØPT BILETTER TIL LIL WAYNE I OSLO SPEKTRUM I JULEGAVE TIL MIN KJÆRE

 

Har nettopp kjøpt meg og min kjære biletter til Lil Wayne konserten som skal være i Oslo spektrum 14 Mars, og jeg gleder meg som en liten unge. Dette er en del av julegaven til min kjære, så han går dessverre glipp av den store overasskelsen siden jeg ikke klarer å holde meg, er alt for entusiastisk til å holde dette for meg selv. Min kjære ble iallefall VELDIG glad, han er kanskje den største Lil Wayne fan jeg vet av så kom ikke som noe overasskelse at han ble overlykkelig for den gaven.

 

 

 

 

I tilegg har jeg i dag kjøpt oss abbonement på et nytt treningsstudio som skal åpne i Tromsø; Evo Fitness. Noen som har hørt om det eller trener dær ?

Siden de skal åpne i Tromsø nå i Desember hadde de en kampanje og medlemskap kostet meg kun 99 kr i måneden fram til April. Fantastisk pris! Gleder meg til å endelig komme i gang med skikkelig trening igjen. Har foreløbig bare trent hjemme på min egen trimsykkel og med manualer fra X-life sin nettbutikk. Men blir klart MYE bedre å få trent på treningsstudio.
 

Er det noen av dere som også skal på Lil Wayne konserten i Mars?

 

Jeg gleder meg så SYKT mye, elsker Lil Wayne!

Signature Fonts

// STRAWBERRY FIELDS FOREVERÅ stå opp kl 05.00 hver dag, i tilegg til at det er mørketid her i Tromsø gjør noe med meg, er helt ferdig i åtte tiden om kvelden. Nå skal jeg kose meg med jordbær og havregryn og bringebær før jeg tar meg et varmt bad å tar tidlig kveld med en ny episode X factor US. Har blitt helt fascinert av de to yngste jentene som er med i år. Vet at det ikke er sendt på Tv i Norge enda så skal ikke røpe noe. Men må bare dele noen youtube klipp av mine to favoritter. Begge disse jentene er 13 år, og synger som om at de skulle vært i musikk industrien i 40 år.

 

Carly Rose Sonenclaire;

 

 

 

Diamond White

 

 

Like, Disslike, Love?

 

Nattinatt alle sammen

Signature Fonts

// KOSE SØNDAG

Hei kjære lesere,

Da var det endelig Søndag, som for meg betyr sofa-kos, kjæreste, snop, og film.

 

Lagde oss Tacosalat, og har sett filmen "My Name is Khan"

 

Annbefaler denne filmen til dere alle, en av de beste filmene jeg noen gang har sett. Den handler om en mann med autisme som ikke helt er som alle andre da han ikke kan utrykke følelser slik som andre mennesker. Han vil absolutt møte presidenten av USA, og i filmen blir vi tatt med på hans reise fra India til Usa, og får se grunnen til at han vil møte presidenten.  Denne filmen er bare så utrolig rørende, søt, romantisk og spennende på samme tid. Denne filmen har et helt utrolig budskap, og den er virkelig verdt å se. Trailer til filmen kan dere se HER.

 
Prøvde febrilsk å knispe bilder av min kjære, men han nekter å være på kamera. Tenkte jeg skulle ta et bilde av oss å legge ut på bloggen siden jeg ikke har postet noen bilder av oss enda. Men siden det prosjektet ikke var gjennomførbart så legger jeg ut et bilde av oss fra i sommer da vi var på ferie i Polen.

 

Hva gjør dere i dag?

Signature Fonts

// BELLYDANCE

 

Slik tilbringer jeg kvelden; prøver å lære meg magedans fra videoer på Youtube, elsker magedans og har alltid hatt lyst til å lære det, begynnte smått for en stund siden men så sa det stopp. Nå skal jeg prøve å få rutine på det så det faktisk blir framgang. Gikk på magedanse-kurs for to år siden, men syns ikke det var noe særlig flinke lærere, synes danse turtorialsene på Youtube er ti ganger bedre.

Så langt har jeg prøvd meg på egyptisk og Algirsk magedans. Må få tak i noe ordentlig magedans kostyme, tror det har utrolig mye å si for å komme mer inn i det. Har liksom bare halveis kostyme, hadde vært så mye mer morsomt å ha hele kostymet.

 

Noen av dere andre som danser magedans eller andre danser?

 

Har lyst til å begynne på salsa dans også, jeg elsker å danse. Kunne danset i timesvis!


Nå er jeg helt utslitt, og klar for å nyte resten av kvelden foran Tv'en og ta meg et bad før jeg går å legger meg. Å stå opp kl 05.00 hver morgen gjør sitt selv med et B-menneske.

 

Blogges

Signature Fonts

29.11.2012

Hei Bloggen, endelig hjemme fra jobb. Har hatt lite tid til blogging i dag. Mesteparten av dagen går til jobb, trening og kvalitetstid med min kjære. Er fortsatt så ny med blogging at jeg ikke er vant til å dokumentere alt jeg gjør. Må bli flinkere til å ha med kamera over alt.

Er veldig glad i salater, og liker å eksperimentere med å kombinere ulike ting. Dagens salat er en biffsalat med marinerte oliven, provence poteter, hvitløk, sitron, champignon og ishavssalat. Namm!


 

Nå skal resten av kvelden tilbringes med min kjære, og foran pc :)

 

Signature Fonts

Oreo love

Oreokake in the making

 Bunnen består av knuste oreokjeks etterfulgt av en blanding av melis og philadelphia, for så å toppes med sjokolademousse og deretter krem med knuste oreokjeks til pynt. Namm, dette er min favorittkake, har du smakt Oreokake før? Hvis ikke...annbefaler jeg deg å holde deg unna. Når du først er frelst er det ingen vei tilbake! Hjemmelaget bringebærsaus med en anelse sitron ved siden av og du er i himmelen!

 

Endelig resultat

 

Helt vanlig tirsdag...

 

 

Nå skal kaken nytes med min kjære, blogges!

 

Signature Fonts

// LØRDAG


Har laget ovnsbakte tortillas til meg og min kjære


Smågodtet er på plass, jeg ELSKER smågodt.

Pleier min kjære som er syk med bronkitt


Min kjære, som nektet å bli avbildet. Måtte ta et smugbilde


Ansiktsmaske og hårkur, skikkelig kose-Lørdag. Skal snart kose oss med årets X-factor som vi har lastet ned. Er midt i sessongen nå, og det er så sykt spennende.

Annbefales virkelig!

 

Hva gjør dere i kveld?

Signature Fonts

Bilder fra helga

Kjære bloggen,

endelig er jeg tilbake. Har savnet å blogge! Som noen av dere kanskje fikk med dere har katta tygd over pc kabelen så jeg har ikke hatt pc på en stund. Låner min kjære sin pc akkurat nå, skal ut å kjøpe ny med han senere. Tenkte å legge ut et bilde fra dagens avis, tatt i helga. Har solgt smykker for TineK design på Lørdag og Søndag. Gleder meg til å få få ordnet nettbutikk slik at smykkene blir mer tilgjengelig for alle i hele Norge. Tine er så utrolig flink å lage smykker, elsker smykkene hennes og har selv hamstret flere armbånd og halskjeder. Hun lager kun ett av hvert smykke så her er det først til mølla. Skal legge ut link når jeg har fått nettbutikken i orden. 

 Hva syns dere om smykkene?

Signature Fonts

Broken PC

Hei Bloggen,

beklager til mine faste lesere, det har blitt lite blogging de siste dagene. Katta har tygd ladderen til PC'n sønder og sunn så må kjøpe ny PC på Mandag så jeg får blogget. Har masse bilder fra helga å legge ut så stay tuned. Skal få blogget i morgen fra min kjære sin laptop så jeg kan oppdatere dere på hva jeg har gjort i helga.

Hva gjør dere i helga?

Signature Fonts

Sleeping beauty
Hei kjære lesere,

Har prestert å sove helt til kl 12.30 i dag, enda jeg la meg tidlig i går. Er enda litt gåen etter helga, var på selvutviklingskurs hos Avatar hele helga, Lørdagen varte kurset i 10 timer så var godt å få sovet ut i dag. I går var jeg å prøvejobbet for den nye Only butikken som skal åpne i Tromsø på Jekta storsenter Torsdag. Det kommer til å bli en helt rå butikk, de har utrolig kule klær. Mye edgy, noe jeg elsker. Krysset fingrene for at jeg får jobben, selv om jeg sikkert blir å bruke halve lønna på klær. I dag skal jeg ta det helt med ro og nyte en fridag.

Hva gjør dere i dag?

Signature Fonts

Nothing tastes like Sunday morning

God morgen cuties!

Starter dagen med litt jobb. Skal til ei veninne for å hente smykker som skal legges ut i nettbutikken, når jeg har fått tatt de med hjem for å fotografere de. Skal legge ut bilde av smykkene til uka, og siden til nettbutikken når jeg er ferdig å jobbe med den ( det prosjektet er enda under konstruksjon ).Legger ut dagens bilde så lenge.

 
Hva gjør dere i dag??


Blogges senere

 

 

 

Signature Fonts

Endelig Lørdag

hight=410Da var det endelig Lørdag, jeg våkna opp litt små forkjølet så har ikke vært utfor døren i dag. Har planer om å kose meg hjemme med min kjære i kveld. Lage taco, se på den nye episoden av Grimm som kom ut i natt og selvfølgelig blogge. Har blitt helt hekta på bloggen, drømmte til og med om blogging. Da snakker vi obsession.

 

Hva slags planer for kvelden har dere kjære lesere?

Signature Fonts

Oh happy day!
Bilde for dagen, har ingen outfit bilde siden jeg har valgt å holde meg inne for dagen og er ikledd varme ullklær for å holde varmen. Er så sinnsykt kaldt i Tromsø for tia, og jeg er ikke akkurat begeistret for kulde. Liker vinter, skulle bare ønske at den ikke varte såå lenge, og at den var litt mildere. Det føles faktisk som om å gå rett ut i en fryseboks når man går ut døra. Når du endelig kommer deg inn igjen føler du verken tær eller fingre.

Netopp derfor har jeg valgt å drømme meg bort til varmere steder i dag, har sett litt på universiteter i California. Hadde ikke gjort meg noe å tilbringe et par år i California for å studere. Har alltid hatt lyst å studere utenlands, og solfyllte Cali er jo en drøm i motsetning til fryseboksen jeg befinner meg i nå. I tilegg til at jeg får tilbgragt mer tid med mine to brødre som bor rett utenfor San Francisco. Elsker rett og slett California, ble helt forelsket etter min første tur i 2010. Har noen av dere vært i California?

Skal en del papirarbeid og søknader til for å komme seg inn i USA, og søkere annbefales å starte prosessen ett år i forveien. Så jeg må vel bare sette i gang å søke da, har bare ikke funnet helt ut hva jeg skal søke på eller evt. hvilken skole. Noe blir det iallefall, må i det minste prøve å søke. Får man avslag så får man avslag, men da har jeg i allefall prøvd. Hva har dere gjort i dag?

Meg og brødrene mine første gang jeg var i San Francisco i 2010.

 

Foresten veldig lei av den headeren min, vurderer sterkt å bruke det øverste bilde i dette innlegget. Hva synes dere?

Blogges i morgen cuties ♥

 

 

 

 

Signature Fonts

Winter wonderland

Bilder jeg tok etter at jeg kom hjem fra en kveldstur med ei veninne.

Signature Fonts

Sunday is funday!Våknet sent i dag, elsker å sove lenge på Søndager for så å stå opp å gjøre det som faller meg inn. I dag har jeg blitt liggende i senga å lese ferdig boken "Lori Lansnes- Reisen hjem". Annbefales på det sterkeste, jeg elsker bøker, men det skal mye til for at jeg leser ferdig en bok på 2-3 dager som var tilfellet med denne boken. Utrolig spennende og rørende bok, gleder meg til filmen kommer.

For meg betyr Søndag kjærestedag, så i kveld skal jeg og min kjære kose oss med god middag og tv-serier. Har blitt helt hekta på andre sessongen av Grimm!

Hva gjør dere i dag?

 

Signature Fonts

Velkommen til bloggen!Har endelig fått laget meg en blogg, har tenkt på det så alt for lenge uten at det har skjedd noe.

Mitt navn er Amanda Theodorsen, kaller meg for Amanda Aicha fordi jeg skal endre navnet og få Aicha som mellomnavn. Siden jeg er halvt norsk og halvt algirsk vil jeg ha både et norskt og et algirsk navn.

Jeg har netopp begynnt i ny jobb, er ansvarlig for salg og kundeservice i bedriften til min veninne. Hun designer egne unike smykker som jeg har blitt en stor fan av. Hun lager kun en av hvert smykke slik at hvert smykke blir unikt. Kommer tilbake med bilder og linker til nettsiden hennes når den er i orden. Er jeg som er ansvarlig for å fikse opp nettsiden slik at man kan bestille online, så skal komme meg i gang med det i nærmeste framtid slik at dere får se.

Tenkte å skrive litt om meg selv i dette første innlegget slik at dere kan bli litt bedre kjennt med meg. Utenom jobb går mye av fritiden min til å være med min kjæreste, vi har nå vært sammen i 3 år, og driver for øyeblikket å ser etter leilighet. Ellers holder på med et eget skriveprosjekt som jeg kan fortelle mer om senere, tilbringer mye tid på å scoute etter klær osv. på nett, kjøper så og si alt av klær, sko, smykker osv på nett. Har hatt planer om å begynne å danse salsa og magedans leeenge, har bare ikke kommet så langt enda. Men har som mål å begynne på kurs i løpet av vinteren. Elsker å danse! Tilbringer og noe av tiden min på meditasjon, begynnte for ca 2 år siden og har meditert jevnlig siden.  Dro til Oslo forrige høst og gikk på selvutviklingskurs i to måneder og etter den opplevelsen ble jeg veldig interessert i selvutvikling, positiv tenking og mindfulnes. For de som ikke vet hva disse begrepene betyr handler det rett og slett om bevissthet, man lærer å observere seg selv, og å håndtere følelser, stress, frykt osv.

Driver og litt på med akryl maling, men er ikke akkurat noe stor talent, synes bare det er gøy og en fin måte å koble av på. Er også utrolig glad i å reise, har familie rundt om kring i mange deler av verden og reiser ofte for å beøske de i: Nord-Afrika, Nice i Frankrike og i California i USA. Har kun vært i Algerie og i California 1 gang. Reiste første gang å besøkte mine to yngre brødre på 17 og 19 i Calfornia i 2010, også reiste vi sammen til Algerie nå i Juni, det var min første tur til Algerie, og mitt første møte med min familie dær. Hvorfor er en lang historie som jeg kan fortelle en annen gang. Er heldig som har familie på så mange ulike steder i verden, men har mange andre reisemål jeg drømmer om å reise til.

Følte at det var en ganske fin oppmusering, nå har dere blitt litt bedre kjennt med meg. Har sikkert glemt noe, men det er bare å spørre om det er noe dere lurer på.

 

Love

Signature Fonts
hits