// RUNWAYDREAMZ SHORTSER: HVORDAN ER DE PÅ? REWIEV MED BILDER

 

 Jeg bestillte nylig to shortser fra Runwaydreamz, shortsen "Dangers" og "611". Ved en feil fikk jeg tilsendt to Dangers, en i M og en i L. Noe jeg er glad for i ettertid så jeg fikk prøvd de for å se forskjell på størrelsene.  Vanligvis bruker jeg 36/38 i bukser, men det varierer veldig fra bukse til bukse, og på stoffet ( om det er stretch osv.)

Jeg valgte å beholde shortsen i L. Den i M passer men den var syltrang, syns det ser bedre ut at den ikke sitter så utrolig stramt på. Den i L gjør at den ikke blir helt stram i livet men den sitter jo fortsatt godt på, og om man vil kan man jo bruke et belte. Har lest på nett at det er mange som går for en større størrelse enn det de egentlig er pga at dette er vintage shortser som er noe mindre i størrelsen enn shortser produsert i dag. Vil annbefale dere alle å gå for et hakk større enn det dere vanligvis bruker. Det var veldig lite info om størrelser på nettsiden, så annbefaler heller å søke opp info fra bloggere osv for å være på den sikkre siden. For dere som lurer er det ikke noe stretch i denne da den er ekte dongeri.

 

 

Håper at informasjonen hjalp andre som ønsker seg denne. Prøvde selv å finne info fra blogger før jeg skulle kjøpe den, men fant svært lite.

Bare spør meg om det er noe mer dere lurer på.

 

 

Den er foresten blitt en av mine favorittplagg allerede, ELSKER den og kan ikke vente med å bruke den til sommeren. Gleder meg som et barn til 611 kommer i posten!

 

Noen andre som elsker runwaydreamz shortsene?

 

 

Signature Fonts

// FASHION LOVES FRA KLESSKAPET : ALICE BY TEMPERLEYAlice by Temperley - Game structured jersey millitary jacket, fra Net-a-porter  (dessverre utsolgt nå)

 

Har lovet å komme med bilder av mine fashion loves fra klesskapet, så da begynner jeg med plagget som er blandt topp 10.

Denne jakken kjøpte jeg da den kom ut i 2010, det var et av mine dyrere innkjøp, men et kjøp jeg ikke har angret på ett sekund. Elsker denne jakken, og hvordan man kan kombinere den med utallige andre klessplagg å få en helt unik men forskjellig stil ettersom hvordan look man er ute etter. Skal få tatt et outfit bilde med denne når lyset i Tromsø blir litt bedre, akkurat nå er det alt for mørkt ute for å få tatt bra bilder. Heldigvis er mørketiden her oppe over om få dager, og da går vi lysere tider i møte, bokstavelig talt. 

 

Hva syns dere om jakken?

 

 

 

 

 

 

Signature Fonts

TreasuresGod morgen alle sammen,

Tenkte å legge ut bilder av mine favorittplagg, her er det første bildet av mange.

Croptop fra ASOS

Signature Fonts
hits