// VANT DU LINKING PÅ BLOGGEN?

Nå som jeg har hatt linkinger en stund på bloggen bestemte jeg meg for å begynne å kåre to vinnere fra nå av. Det er så utrolig mange som melder seg på, og det er så mange flotte blogger at det er vanskelig å skulle velge bare én. Så fra nå av blir det to blogger som blir linket. Flere enn to blir for mye, ønsker jo at de som vinner skal få flere lesere. Blir det 5 blogger som vinner vil jo hele poenget med linking forsvinne spør du meg.

Det var to blogger som skillte seg ut i mengden. Jeg vurderer alltid både innhold, design, bildekvalitet og helhetsinntrykk.

 

HER ER UKENS BLOGGER:

 Karine Naess

Bak bloggen http://karinenaess.blogg.no/,

trykk HER for å besøke bloggen hennes. Karine skriver om mote, og er utrolig inspirerende. Hun tar fantastiske outfit bilder.

 

 

Linda Haukaas

Bak bloggen; http://lindahaukaas.blogg.no/

trykk HER for å besøke bloggen. Linda's blogg er en mote og fotoblogg. Hun skriver om alt ei jente kan drømme om å lese. Mote, skjønnhet og trender. Veldig inspirerende blogg, med masse flotte bilder.

 

 

Tusen takk til alle dere flotte lesere som meldte seg på, husk at det blir ny linkingrunde neste uke, så fortvil ikke om du ikke ble blandt vinnerne denne gangen.

Hva syns dere om bloggene?

 

 

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer

Vilde My

02.02.2013 kl.21:50

Fine blogger! Leser Linda Haukaas sin :)

Valentina

02.02.2013 kl.21:51

fint <3

lillebenedikte

02.02.2013 kl.22:10

Gartulerer til de! :D Leser linda sin fast!
fine blogger!

Skriv en ny kommentar

hits