// PRODUKT ANNBEFALNING: SHEA BUTTER FRA GHANAShea butter fra Ghana utvinnes fra nøtter som vokser på ville shea trær som vokser i Ghana i Afrika. Dette shea butterer er 100% økologisk og inneholder kun naturlige ingredienser. Den består av 100% shea smør, og konsistensen er derfor litt klumpete. Den blir varm ved at du gnir den i handflatene noen sekunder, eller ved å ha den stående et varmt sted.

Jeg elsker denne fordi den er så utrolig fuktighetsgivende, har ikke opplevd et annet produkt som kan måle seg med dette. Shea butter har blikt brukt helt fra oldtiden, og det sies at Cleopatra selv brukte shea butter for å motvirke rynker, for shea butter motvirker netopp rynker i huden, i tilegg til at den kan brukes av folk med eksem da det ikke er tilsatt noe parfyme. Shea butter kan også brukes i håret hvis håret er tørt og slitt. Men jeg vil ikke annbefale å bruke mye, det trengs bare en liten dose, Denne krukken varer utrolig lenge, jeg bruker min hver dag og den varer da ca i 1 år.

Pris : under 100 lappen, fåes kjøpt HER

 Den finnes også med vanilje ekstrakt i samme nettbutikk HER

 

OBS: Denne nettbutikken leverer ikke til Norge. Det jeg gjør er å bruke en bedrift som heter MYUS. De gir deg sin adresse som du bruker i nettbutikker som ikke leverer til Norge, også videresender de den til deg. Alt du må gjøre er å registrere deg, og betale en årsavgift, som ikke er mange kronene. Trykk HER for å registrere deg. Genial bedrift spør du meg, absolutt verdt det. Elsker AfrikanRepublic, så er veldig takknemlig for at jeg kommer MyUs. Har brukt de i to år, og de er pålitelige og yter god service.

 

 

 

Har dere brukt Shea butter før?

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer

emiliehe

21.01.2013 kl.22:16

Aldri, men det virker som en bra anmeldelse!

passani

21.01.2013 kl.22:20

den virker sykt bra!

Jannicke Elnæs

21.01.2013 kl.22:29

Hørtes spennende ut å prøve den!

Amanda Benzerara Theodorsen

21.01.2013 kl.22:55

Jannicke Elnæs: Annbefales virkelig :)

Amanda Benzerara Theodorsen

21.01.2013 kl.22:56

passani: Den er utrolig bra, elsker den både til tørr vinterhud, men også til sommeren for å gjøre huden fuktig så brunfargen holder lenger :D

Nika

22.01.2013 kl.10:54

Jaa, den er veldig god!

Skriv en ny kommentar

hits