// KJØPT BILETTER TIL LIL WAYNE I OSLO SPEKTRUM I JULEGAVE TIL MIN KJÆRE

 

Har nettopp kjøpt meg og min kjære biletter til Lil Wayne konserten som skal være i Oslo spektrum 14 Mars, og jeg gleder meg som en liten unge. Dette er en del av julegaven til min kjære, så han går dessverre glipp av den store overasskelsen siden jeg ikke klarer å holde meg, er alt for entusiastisk til å holde dette for meg selv. Min kjære ble iallefall VELDIG glad, han er kanskje den største Lil Wayne fan jeg vet av så kom ikke som noe overasskelse at han ble overlykkelig for den gaven.

 

 

 

 

I tilegg har jeg i dag kjøpt oss abbonement på et nytt treningsstudio som skal åpne i Tromsø; Evo Fitness. Noen som har hørt om det eller trener dær ?

Siden de skal åpne i Tromsø nå i Desember hadde de en kampanje og medlemskap kostet meg kun 99 kr i måneden fram til April. Fantastisk pris! Gleder meg til å endelig komme i gang med skikkelig trening igjen. Har foreløbig bare trent hjemme på min egen trimsykkel og med manualer fra X-life sin nettbutikk. Men blir klart MYE bedre å få trent på treningsstudio.
 

Er det noen av dere som også skal på Lil Wayne konserten i Mars?

 

Jeg gleder meg så SYKT mye, elsker Lil Wayne!

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits