// BELLYDANCE

 

Slik tilbringer jeg kvelden; prøver å lære meg magedans fra videoer på Youtube, elsker magedans og har alltid hatt lyst til å lære det, begynnte smått for en stund siden men så sa det stopp. Nå skal jeg prøve å få rutine på det så det faktisk blir framgang. Gikk på magedanse-kurs for to år siden, men syns ikke det var noe særlig flinke lærere, synes danse turtorialsene på Youtube er ti ganger bedre.

Så langt har jeg prøvd meg på egyptisk og Algirsk magedans. Må få tak i noe ordentlig magedans kostyme, tror det har utrolig mye å si for å komme mer inn i det. Har liksom bare halveis kostyme, hadde vært så mye mer morsomt å ha hele kostymet.

 

Noen av dere andre som danser magedans eller andre danser?

 

Har lyst til å begynne på salsa dans også, jeg elsker å danse. Kunne danset i timesvis!


Nå er jeg helt utslitt, og klar for å nyte resten av kvelden foran Tv'en og ta meg et bad før jeg går å legger meg. Å stå opp kl 05.00 hver morgen gjør sitt selv med et B-menneske.

 

Blogges

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer

Siri Krigsvoll Andersen

03.12.2012 kl.21:04

Ååååååå, så gøy! Jeg har aldri prøvd magedans, men har alltid villet prøve. Jeg har danset mye annet da.....i maaaaange år. Jazz, klassisk, step. Men det er dårlig med det for tiden. Mange år siden sist.

cathrine

03.12.2012 kl.21:07

gøøy ;)

Amanda Benzerara Theodorsen

03.12.2012 kl.21:09

Siri Krigsvoll Andersen: Oj, det var mye, så gøy :) Jeg har alltid ELSKET dans, aldri helt skjønnt hvorfor jeg ikke har begynnt med det tidligere. Har veldig lyst å lære meg salsa, og jazz har jeg faktisk og tenkt på, kunne vært gøy å prøve når man først er i gang.

Har øvd lenge på magedans, men har blitt så lite med tid i det siste. Skal virkelig gå inn for å trene faste dager, har så lyst å bli flink, synes det er så vakkert.

Siri Krigsvoll Andersen

03.12.2012 kl.21:41

Masse lykke til! Salsa er også noe jeg VIL lære meg. De sensuelle rytmene vekker alt av danseglede i meg.

Tina Pham

03.12.2012 kl.21:52

Dette så veldig spennende ut! Jeg driver ikke med magedans og er ikke særlig flink, men kunne gjerne ønske at jeg var det! :-)

Amanda Benzerara Theodorsen

04.12.2012 kl.15:03

Tina Pham: Det er utrolig morsomt og spennende :) Var heller ikke særlig flink da jeg begynnte, men kan iallefall noen moves nå :)

Hvis du vil teste ut om det er noe for deg er det bare å gå på youtube å finne danse turtorials å prøve selv. Finnes utrolig mange dyktige dansere som har lagt ut lær-selv videoer :)

Amanda Benzerara Theodorsen

04.12.2012 kl.15:04

Siri Krigsvoll Andersen: Ja netopp, du fikk satt ord på det du :) Elsker de sensuelle rytmene, blir så utrolig godt humør av de rytmene. Har så lyst å lære meg bevegelsene til de rytmene, også er det jo SÅ sexy :)

Skriv en ny kommentar

hits