Velkommen til bloggen!Har endelig fått laget meg en blogg, har tenkt på det så alt for lenge uten at det har skjedd noe.

Mitt navn er Amanda Theodorsen, kaller meg for Amanda Aicha fordi jeg skal endre navnet og få Aicha som mellomnavn. Siden jeg er halvt norsk og halvt algirsk vil jeg ha både et norskt og et algirsk navn.

Jeg har netopp begynnt i ny jobb, er ansvarlig for salg og kundeservice i bedriften til min veninne. Hun designer egne unike smykker som jeg har blitt en stor fan av. Hun lager kun en av hvert smykke slik at hvert smykke blir unikt. Kommer tilbake med bilder og linker til nettsiden hennes når den er i orden. Er jeg som er ansvarlig for å fikse opp nettsiden slik at man kan bestille online, så skal komme meg i gang med det i nærmeste framtid slik at dere får se.

Tenkte å skrive litt om meg selv i dette første innlegget slik at dere kan bli litt bedre kjennt med meg. Utenom jobb går mye av fritiden min til å være med min kjæreste, vi har nå vært sammen i 3 år, og driver for øyeblikket å ser etter leilighet. Ellers holder på med et eget skriveprosjekt som jeg kan fortelle mer om senere, tilbringer mye tid på å scoute etter klær osv. på nett, kjøper så og si alt av klær, sko, smykker osv på nett. Har hatt planer om å begynne å danse salsa og magedans leeenge, har bare ikke kommet så langt enda. Men har som mål å begynne på kurs i løpet av vinteren. Elsker å danse! Tilbringer og noe av tiden min på meditasjon, begynnte for ca 2 år siden og har meditert jevnlig siden.  Dro til Oslo forrige høst og gikk på selvutviklingskurs i to måneder og etter den opplevelsen ble jeg veldig interessert i selvutvikling, positiv tenking og mindfulnes. For de som ikke vet hva disse begrepene betyr handler det rett og slett om bevissthet, man lærer å observere seg selv, og å håndtere følelser, stress, frykt osv.

Driver og litt på med akryl maling, men er ikke akkurat noe stor talent, synes bare det er gøy og en fin måte å koble av på. Er også utrolig glad i å reise, har familie rundt om kring i mange deler av verden og reiser ofte for å beøske de i: Nord-Afrika, Nice i Frankrike og i California i USA. Har kun vært i Algerie og i California 1 gang. Reiste første gang å besøkte mine to yngre brødre på 17 og 19 i Calfornia i 2010, også reiste vi sammen til Algerie nå i Juni, det var min første tur til Algerie, og mitt første møte med min familie dær. Hvorfor er en lang historie som jeg kan fortelle en annen gang. Er heldig som har familie på så mange ulike steder i verden, men har mange andre reisemål jeg drømmer om å reise til.

Følte at det var en ganske fin oppmusering, nå har dere blitt litt bedre kjennt med meg. Har sikkert glemt noe, men det er bare å spørre om det er noe dere lurer på.

 

Love

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits